9 IANUARIE ADU PROBLEMA TA ÎNAINTEA LUI ISUS

0
45

– “lată o femeie, care “¦ avea o scurgere” (Matei 9:20) –

Există probleme cu care te-ai luptat așa de multă vreme încât ți s-a uscat viața în tine? Nu cumva oamenii ți-au fluturat în față concluziile lor amintindu-ți că au încercat orice soluție și nu a mers nici una? Îți șoptesc cumva: “Am venit aici ca să rămân, obișnuiește-te cu asta?” ți-ai spus cumva: “Am crezut că după atâta timp căsnicia mea se va vindeca sau sănătatea îmi va reveni, voi scăpa de datorii sau ușa se va deschide”, dar lucrurile acestea nu s-au întâmplat și ești descurajat? Dacă este așa, fă ce a făcut și femeia aceasta: “iată o femeie, care de dois­prezece ani avea o scurgere de sânge, a venit pe dinapoi, și s-a atins de poala hainei Lui. Căci își zicea ea: “Numai să mă pot atinge de haina Lui, și mă voi tămădui” (v 20-21). Această femeie suferindă avea trei opțiuni. Și-ar fi putut spune:

1) “Nimic nu se va schimba”;

2) “Într-o așa mare mulțime Isus nu mă va observa niciodată” sau

3) “Numai să mă pot atinge de haina Lui, și mă voi tămădui”. Ea a ales a treia variantă; așa ar trebui să faci și tu! Nu da ascultare negativiștilor, pune-ți îndoielile sub tăcere, începe să rostești cuvinte ale credinței și mergi în direcția Lui.

Matei scrie: “El, prin cuvântul Lui, a scos din ei duhurile necurate, și a tămăduit pe toți bolnavii, ca să se împlinească ce fusese vestit prin proorocul Isaia, care zice: “El a luat asupra Lui neputințele noastre și a purtat boalele noastre” (Matei 8:17-18). Domnul Isus te iubește și dorește să te vindece. Trecutul tău nu contează, nici împrejurările în care te găsești acum. Singurul lucru care contează este să te atingi de El prin credință. Ceea ce i-a spus acelei femei îți spune și ție astăzi: “Credința ta te-a mântuit”‘(Marcu 5:34). Așa că adu “scurgerea” ta la Isus și lasă-L să te atingă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.