8 Iunie

0
32

” Drept raspuns Isus i-a zis: “daca Ma iubeste cineva, va pazi cuvantul Meu, si Tatal Meu îl va iubi. Noi vom veni la el, si vom locui împreuna cu el.” Ioan 13:23

Acum cativa ani de zile, un sofer îsi conducea masina pe un drum îngust de tara.  În timp ce privea frumusetile acelor zone, a observat în mijlocul unui camp deschis o gramada de baloti de paie de care era atarnat un banner pe care era scris: ” Te iubesc Kathy!”

Dupa ce a acitit acest mesaj, soferul a zambit si si-a continuat drumul mirat de ingeniozitateamodului în care acea persoana a ales sa-si faca cunoscute sentimentele.

Dupa cateva zile, trecand pe acelasi drum soferul a fost foarte nerabdator sa afle daca acel banner mai era în locul în care îl vazusera. Cand a ajuns însa în dreptul acelui camp, soferul a fost foarte dezamagit vazand ca bannerullipsea, iar balotii erau desfacuti si paiele împrastiate.

Dupa o saptamana însa cand a trecut pe acelasi drum, zambetul soferului a revenit atunci cand a observat ca în locul pe care îl cercetase mai înainte, au aparut noi baloti depaie si un nou banner pe care scria: ” Eu înca te mai iubesc Kathy!”

Acum aproape 2.000 de ani, un tanar numit Isus din Nazaret a predicat chemandu-i pe oameni pentru a dovedi o dragoste neconditionata.

Pentru ca mesajul Sau i-a ofensat pe unii si i-a umplut de manie pe altii, o cruce a fost ridicata pe un deal din Iudeia, prin care acesti împotrivitori au vrut sa nimiceasca mesajul dragostei lui Dumnezeu. 

 Dupa cea de-a treia zi de la rastignirea Celui ce purta measajul dragostei neconditionate, atunci cand soarele a început sa arunce primele lui raze din ziua întai a saptamanii, lumea întreaga a aflat însa ca prin cruce, Dragostea n-a putut fi înfranta, pentru ca

S-a ridicat din mormant cu si mai mare putere!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti multumesc pentru demonstratia dragostei Tale dovedita prin cruce, si pentru tot ceea ce-mi daruiest în fiecare zi confirmându-mi ca ma iubesti în aceeasi masura. Amin.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.