8 Iulie

0
47

“Aceasta este ziua, pe care a facut-o Domnul: sa ne bucuram si sa ne înveselim în ea!” Psalm 118: 24

Unul dintre secretele prin care putem face ca fiecare zi sa conteze, se gaseste în cuvintele Domnului Isus din Matei 6: 34, unde ni se spune: “Nu va îngrijorati dar de ziua de mîine; caci ziua de mîine se va îngrijora de ea însasi. Ajunge zilei necazul ei.”

Multi oameni nu pot împlini aceasta porunca pentru ca sînt mult prea atrasi de ziua de ieri, de mîine, sau de ei însisi!

Unii oameni se gîndesc numai la ieri si la trecut. Este exact ca atunci cînd, daca vei privi de la volanul masinii tale numai în oglinda retrovizoare, vei face cu siguranta un accident. În viata vei avea multe “accidente” daca hotarasti sa traiesti privind mereu în urma!

Unii oameni nu pot trai pentru Domnul pentru ca sînt mult prea preocupati de persoana lor. De aceea, trec prin viata fara a face nimic, ci doar preocupîndu-se de propria lor bunastare.

Alti oameni însa se preocupa numai de viitor si sînt îngrijorati mereu de ceea ce urmeaza se sa întîmple. Acestia sînt atît de ocupati sa planifice ziua de mîine si ce lucru urmeaza sa faca, încît uita sa traiasca astazi!

Dar haideti sa ne gîndim la ziua de AZI”¦ Vreau sa te încurajez sa fii acea persoana care sa traiasca astazi pentru azi. Memoreaza versetul de astazi pe de rost: “Aceasta este ziua, pe care a facut-o Domnul: sa ne bucuram si sa ne înveselim în ea!”

John Maxwell spune: “Astazi este cea mai importanta zi din viata mea. Ziua de ieri, cu succesele si victoriile ei, sau cu luptele si esecurile pe care le-am îndurat, a trecut. Trecutul este trecut. E gata. S-a terminat! Nu pot sa-l mai retraiesc. Nu-l mai pot întoarce si nici sa-l mai schimb cu nimic. Însa, pot sa învat din trecut si schimba ceea ce a fost rau, ca sa nu mai repet aceleasi lucruri si în ziua de azi. De aceea,  ziua de astazi este darul lui Dumnezeu pentru mine; este tot ceea ce am acum!”

FA CA ZIUA DE AZI SI CELE CE URMEAZA SA CONTEZE PENTRU HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.