7 Noiembrie

0
51

“Caci v-am spus de multe ori, si va mai spun si acum, plîngînd: sînt multi, care se poarta ca vrajmasi ai crucii lui Hristos. Sfîrsitul lor va fi pierzarea. Dumnezeul lor este pîntecele si slava lor este în rusinea lor, si se gîndesc la lucrurile de pe pamînt.” Filipeni 3: 18-19

Te-ai gîndit vreodata la lucrurile care te fac fericit? Care sînt acestea?

Lumea de astazi cauta doar împlinirea proprie. Vînam doar placere, iar cultura în care traim ne spune: “Viata înseamna distractie si joc. Totul este o mare petrecere. Traieste, iubeste viata si fii fericit!”

Exista însa o problema capitala pe care o întîlnim pe acest drum: el duce la moarte vesnica! Desi pacatul ne ofera placere pentru un timp, nu ne va împlini nicicînd!

Nu conteaza cîti bani ai, ce masina conduci sau cît de mult te distrezi în viata. Niciunul dintre acest lucruri nu te vor împlini vreodata! Niciodata nu vor fi îndeajuns! Iata de ce: pentru ca am fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu si nu putem gasi împlinirea în lucrurile pe care ni le ofera aceasta lume!

Dumnezeu este singurul care poate împlini orice nevoie a sufletului nostru. Iar o relatie profunda cu Domnul Isus este singura modalitate prin care golul din noi poate fi umplut.

Cum începem o astfel de relatie? Trebuie sa acceptam darul salvarii oferit de Domnul Isus în mod gratuit fiecaruia dintre noi si sa ne punem credinta în Domnul nostru. Acest lucru implica si întelegerea faptului ca sîntem pacatosi si ca plata pacatului este moartea. Însa, Dumnezeu si-a trimis Fiul sa moara pentru noi si pacatele noastre sus la Golgota.

Pacatele tale vor fi iertate si vei putea dobîndi viata vesnica, doar atunci cînd îti vei pune credinta în Domnul Isus. Doar o astfel de atitudine îti va satisface viata pe deplin.

O RELATIE PERSONALA CU DOMNUL ISUS VA UMPLE GOLUL IMENS DIN VIATA TA SI ÎTI VA DA ÎMPLINIRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.