5 Martie

0
45

Ba înca si Legea a venit pentru ca sa se înmulteasca greseala; dar unde s-a înmultit pacatul, acolo harul s-a înmultit si mai mult; pentru ca, dupa cum pacatul a stapînit dînd moartea, tot asa si harul sa stapîneasca dînd neprihanirea, ca sa dea viata vesnica, prin Isus Hristos, Domnul nostru.” Romani 5: 20-21

Poate va fi un soc pentru tine, însa vreau sa îti spun ca lui Dumnezeu îi face placere sa te ierte de pacatul tau de fiecare data cînd vii cu aceasta rugaciune înaintea Lui, chiar daca aduci acelasi pacat de mai multe ori.

Si lucrul acesta se întîmpla pentru ca noi credem într-un Dumnezeu al milei, plin de iertare. De fapt, versetul de azi ne spune ca acolo unde creste pacatul, creste si mila lui Dumnezeu.

Da, e o zi mareata aceea în care realizezi ca Dumnezeu se bucura sa te ierte de pacatul tau. Pentru noi oamenii, iertarea nu e un act obisnuit si de foarte multe ori ne este practic imposibil sa îl împlinim. Si ca rezultat al acestei atitudini, unii crestini cred ca Dumnezeu ofera iertarea atunci cînd o cerem, însa o face cu rea vointa. Acest lucru nu este adevarat!

Biblia ne spune ca atunci cînd cerem iertare cu sinceritate si cainta, Dumnezeu doreste sa ne-o ofere. Lui Dumnezeu îi place sa ne ierte, chiar daca vii înaintea Lui cu acelasi pacat pentru a nu stiu cîta oara. Pentru dragostea Sa nu exista limite.

Îmi place tare mult cîntecul grupului crestin Selah care spune: “înaintea tronului lui Dumnezeu eu am un mijlocitor perfect si puternic. Un mare Preot al carui nume este Dragoste, care traieste si mijloceste pentru mine. Numele meu este scris în palmele Lui si în inima Lui. Stiu ca atît timp cît El este în ceruri nicio problema nu ma poate îndeparta de El.”

Ca si crestin trebuie sa stii ca sîngele Domnului Isus varsat pe lemnul crucii la Golgota te curata de orice pacat! Mila si îndurarea lui Dumnezeu nu se sfîrsesc niciodata. Asa ca, nu-i permite lui Satan sa te faca sa crezi ca Dumnezeu nu mai poate face nimic pentru tine atunci cînd pacatuiesti. Aminteste-ti mereu de promisiunea din Evrei 4: 16: “Sa ne apropiem dar cu deplina încredere de scaunul harului, ca sa capatam îndurare si sa gasim har, pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie.”

LUI DUMNEZEU ÎI PLACE SA TE IERTE PENTRU PACATUL TAU ATUNCI CÎND ÎI CERI LUCRUL ACESTA CU SINCERITATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.