5 Mai

1
34

“Caci firea a fost supusa desertaciunii ““ nu de voie, ci din pricina celui ce a supus-o ““ cu nadejdea însa, ca si ea va fi izbavita din robia stricaciunii, ca sa aiba parte de slobozenia slavei copiilor lui Dumnezeu.” Romani 8: 20-21

Ce i s-a întîmplat oare acestei lumi? Dumnezeu a creat unparadis perfect si l-a pus pe om sa domneasca peste tot ceea ce a facut. Astazi pamîntul este însa plin de blesteme, poluare, lacomie si distrugere”¦

De aceea ma întreb înca odata, oare ce s-a întîmplat? Lumea a fost adusa în aceasta stare corupta din cauza pacatului si a razvratirii. Aceasta s-a întîmplat atunci cînd Adam si Eva au ales sa nu mai asculte de porunca lui Dumnezeu, fapt care a atras pedeapsa lui Dumnezeu. Datorita acestui faptoamenii traiesc astazi plini de frica, frustrare si esec.

Vreau sa îti spun însa un lucru: durerea poate fi si un lucru bun. Cum se poateacesta?  Durerea e semnalul care ne arata ca ceva nu este bun în lume. Sau altfel spus, cum ai sti ca trebuie sa-ti scoti mîna din foc daca nu îi simti mai întîi caldura care te arde?

Toate suspinele, plînsetele si gemetele din aceasta lume sînt încercarile lui Dumnezeu de a ne capta atentia. El foloseste pentru a ne vorbi si acesta cale a dureriipentru ca îi pasa de noi. El este Atotputernic! Dumnezeu are un plan cu privire la noi ce întrece capacitatea noastra de întelegere. Asa cum ne spune apostolul Pavel, Dumnezeu ne pregateste un viitor glorios, ce nu poatefi comparat cu suferinta si durerea de astazi.

Cum poti sa treci peste suferinta? Privind la ceea ce Dumnezeu are pregatit pentru tine si pentru cei care îi apartin.

CUM AI STI CA TREBUIE SA-TI SCOTI MÎNA DIN FOC DACA NU AI SIMTI MAI ÎNTÎI CÎT DE TARE ARDE?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.