4 Mai

0
41

“Dar stim ca, pîna în ziua de azi, toata firea suspina si sufera durerile nasterii.” Romani 8: 22

Nu se poate sa deschidem televizorul sau sa citim ziarele fara a auzi mereu si mereu despre problemele mediului înconjurator, despre razboaie si situatiile economice ale tarilor aflate în colaps”¦Dar, este oare planeta Pamînt într-o situatie atît de alarmanta?

Citind versetul de astazi descoperim ca “toata firea suspina si sufera”: fie ca este vorba despre marile poluate, despre încalzirea globala sau defrisarea padurilor, traim cu adevarat un timp al durerilor . Însasi Creatia sufera azi. Îi putem auzi oare suspinul Creatiei atunci cînd pe mare este furtuna, sau cînd tornadele distrug totul în calea lor.

Aceste dezastre afecteaza întreaga creatie, iar ca si crestini, nici noi nu sîntem scutiti de aceste lucruri: trebuie si noi sa facem fata unor tragedii personale, unor vesti rele primite de la doctor, sau alte probleme la fel de serioase.

Poate ca în aceasta zi si tu suspini din cauza durerii si a tragediei pe care o traiesti. Ai cazut în marea deznadejdii din cauza suferintei? Ceea ce trebuie sa întelegi este faptul ca traim cu totii într-o lume afectata si infectata de o boala groaznica numitaPACAT!

Atunci cînd apostolul Pavel a scris despre durere si suferinta el vorbea din propria experienta. A cunoscut si el masura suferintei: a fost împroscat cu pietre si lasat sa moara, batut, încarcerat si aruncat în mare”¦

Da, traim într-o lume stricata, ranita, suferinda”¦ stiti însa ce ne spune apostolul Pavel în 2 Corinteni: 4? Toate acestea sînt “doar pentru o vreme” si ne încurajeaza aratîndca toate suferintele noastre “lucreaza pentru noi tot mai mult o greutate vesnica de slava.”

DACA SUFERI DESI ESTI UN URMAS AL DOMNULUI ISUS, AMINTESTE-TI UN LUCRU: TOATE NECAZURILE PRIN CARETRECI SÎNT ÎNGADUITE DOAR PENTRU O VREME.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.