5 MAI – ÎN FOCUL ARGINTARULUI

0
43

“El va ședea, va topi și va curați argintul” (Maleahi 3:3)-

Te afli cumva în focul argintarului? Dacă este așa nu te revolta și nu încerca să scapi, ci stai liniștit și lasă-l pe topitor să-și facă treaba. Biblia spune: “El va ședea, va topi și va curați argin­tul; va curați pe fiii lui Levi, îi va lămuri cum se lămurește aurul și argintul, și vor aduce Domnului daruri neprihănite”.

O femeie care a citit acest verset la un studiu biblic a dorit să afle care este legătura cu umblarea ei cu Domnul, așa că și-a făcut o programare la un argintar. Fără a menționa altceva decât un interes general pentru proces, ea a stat și l-a observat pe argintar lucrând. A văzut cum ține argintul în foc, explicându-i-se că pentru a arde toate impuritățile tre­buie să fie ținut în mijloc unde este cel mai fierbinte. Ea l-a întrebat dacă stă în fața focului tot timpul. “Da”, i-a răspuns el, “și nu trebuie doar să-l țin, dar trebuie să-l și urmăresc. Dacă-l las în foc prea mult, se va distruge”. După ce s-a gândit la acest lucru o vreme, femeia a întrebat: “De unde știi când s-a terminat procesul?” Zâmbind, el a răspuns: “E simplu, îmi văd fața reflec-tându-se în el”.

Dacă esti în focul argintarului, ține minte:

a) El știe ce face, așa că ai încredere în El;

b)El nu va lăsa să fi distrus de împrejurări și nu-și va lua ochii de la tine;

 c) Când procesul s-a termi­nat, vei semăna mai mult cu Domnul Isus și mai puțin cu vechiul tău eu. Nu este ceea ce-ți dorești? Nu este lucrul pentru care te-ai rugat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.