5 Ianuarie

0
59

“Sa iubesti pe Domnul, Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu toata puterea ta.” Deuteronom 6: 5

Ce anume sau mai bine zis, pe cine onorezi si slavesti tu? As vrea sa te gîndesti pentru o clipa la lucrul acesta, pentru ca este sigur faptul ca în viata fiecaruia dintre noiexista o persoana pe ca o onoram.

Solomon ne spune în cartea Eclesiastul, în capitolul 3 ca Dumnezeu: “a pus gîndul vesniciei în inimile oamenilor”. Noi am fost creati pentru un lucru diferit de prezentul nostru. Am fost conceputi pentru a ne putea bucura de prezenta unui Dumnezeu viu, azi si în vesnicie.

Cum poti experimenta prezenta Domnului în viata ta azi?” Apostolul Pavel îti spune cum, în Romani 12: 1: “aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie, sfînta, placuta lui Dumnezeu; aceasta va fi din partea voastra o slujba duhovniceasca.”

A sluji înseamna mult mai mult decît o cîntare pe care o cînti în Casa Domnului, desi slavirea lui Dumnezeu prin cîntare este un lucru vital.

Îti aduci aminte de cei doi barbati care L-au întîlnit pe Domnul Isus în drumul spre Emaus? Ei nu L-au recunoscut de prima data cînd l-au privit. Dar, dupa ce au experimentat prezenta Lui si au realizat ca se afla în fata Domnului celui vesnic viu, au exclamat: “Nu ne ardea inima în noi, cînd ne vorbea pe drum”¦?”

Aceasta este adevarata slujire! A sluji înseamna a te darui lui Dumnezeu cu fiecare pas pe care îl faci, în fiecare zi. Înseamna sa te supui Domnului Dumnezeu cu fiecare domeniu al vietii tale.

Rugaciunea mea pentru tine este sa înveti si sa întelegi ce înseamna si ce implica sa devii un adevarat slujitor al Domnului Isus Hristos, prin renuntarea la sine. Atunci cînd vei întelege lucrurile acestea, vei experimenta din puterea si prezenta Dumnezeului celui Sfînt.

CUNOASTE PUTEREA SI PREZENTA LUI DUMNEZEU, SUPUNÎNDU-TE LUI ÎN FIECARE ZI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.