4 Septembrie

0
45

“Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Îl vor numi: “Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” Isaia 9: 6

Atunci cînd Domnul Isus a venit pe acest pamînt, o parte a misiunii Sale a fost aceea de a ne descoperi identitateaTatalui nostru cel Ceresc. Aceasta slujire este bine evidentiata de numirea “Parintele vesniciilor”.

Acest nume ce i-a fost atribuit Domnului Isus estefoarte important. Pentru ca asemanarea cu tatal nostru pamîntesc nu poate reflectaîntr-o masura deplina imaginea lui Dumnezeu, prin trairea si slujirea Sa, Domnul Isus ni L-a zugravit pe Tatal nostru cel Ceresc în adevarata Sa identitate.

De aceea, privind la Domnul Isus întelegem ca Parintele vesniciilor (care este si TATAL tau) este iubitor, întelept, credincios, drept si atotputernic, în care poti avea încredere în orice vreme. El este un Dumnezeu care doreste sa fie tot timpul alaturi de tine si sa îti dea toate lucrurile de care ai nevoie. Fiindca toate aceste lucruri sunt mult mai mult decît poate sa faca un tata pamîntesc, Dumnezeu a ales sa ni se descopere în chip desavîrsit prin exemplul minunat al Fiului Sau.

Acest fapt este autorizat de însasi marturisirea Domul Isus carea spus: “Daca m-ati fi cunoscut pe Mine, ati fi cunoscut si pe Tatal Meu. Si de acum încolo Îl veti cunoaste; si L-ati si vazut.” Credeti-Ma ca Eu sînt în Tatal, si Tatal este în Mine”¦” (Ioan 14: 7;11)

Prin cuvintele pe care le-a rostit si prin mila pe care a avut-o fata de oameni, Domnul Isus a fost copia fidela a Tatalui Sau, descoperindu-ne astfel imaginea Tatalui pe întelesul nostru.

.

PENTRU A ÎNTELEGE MAI BINE CUM ESTE TATAL CEL CERESC, PRIVESTE CU ATENTIE LA VIATA , CARACTERUL SI SLUJIREA DOMNULUI ISUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.