3 Septembrie

0
37

“Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Îl vor numi: “Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” Isaia 9: 6

Unul din numele atribuiteDomnului Isus este acela de “Sfetnic”, iar acest lucru ne arata ca El doreste sa ne povatuiasca si sa ne sprijine si sa ne îndrume în vremuri de nevoie.

Se poate ca astazi viata ta sa fie un mare dezastru. Ted simti amenintat sau poate ca esti pus în fata unor decizii si schimbari mari, pentru care ai nevoie de întelepciune.

Nu te lasa înselat de încercarea de a trece peste aceste probleme prin ascultînd de sfatul oamenilorcare par sa aiba solutii pentru orice problema. Sa stii ca în final, niciuna dintre solutiile de moment propuse de ei nu vor reusi sa raspunda nevoilor tale.

Domnul Isus, Marele Sfetnic îti ofera o îndrumare clara, confort si directie. El îti poate reda pacea chiar si în mijlocul confuziei si a dureri prin care treci.

Isus a spus: “Veniti la Mine, toti cei truditi si împovarati, si Eu va voi da odihna.” (Matei 11: 28).

Succesul este accesibil: întoarce-te la El si asa vei descoperi: pacea, întelepciunea, drumul cel bun si ajutorul de care ai nevoie, fiindcaEl este Marele Sfetnic!

ÎNTOARCE-TE LA MARELE SFETNIC SI VEI DESCOPERI ÎNDRUMARILE SI SFATURILEDE CARE AI NEVOIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.