4 Decembrie

0
31

“Iata, voi face ceva nou, si-i gata sa se întîmple: sa nu-l cunoasteti voi oare? Voi face un drum prin pustie, si rîuri în locuri secetoase.” Isaia 43: 19

Este usor sa cadem în gropi ale desnadejdii ; nu-i asa?

De fapt, poate chiar în aceasta zi esti într-o astfel de groapa. Te afli într-o situatie despre care spui: “Ei bine, mai jos decît atît nici ca se putea!” Dar te-ai gîndit vreodata ca se poate sa te obisnuiesti cu mediocritatea? Poate ti-ai stabilit un nivel mediocru cu privire la casnicia ta, la copii tai, sau la cariera pe care ti-ai ales-o”¦

Dumnezeu are însa pregatite pentru tine lucruri mult mai bune decît ceea ce ai ales ca sa fie un standard al vietii tale. El doreste sa împlineasca lucruri marete prin viata ta, lucruri la care poate nu te-ai gîndit niciodata.

Gîndeste-te pret de cîteva minute la ceea ce îti spune Dumnezeu prin versetul de azi: “Iata, voi face ceva nou, si-i gata sa se întîmple: sa nu-l cunoasteti voi oare? Voi face un drum prin pustie, si rîuri în locuri secetoase.”

Cu alte cuvinte, Dumnezeu îti transmite: “Priveste! Vezi ce am pentru tine? Poti simti gustul acestei binecuvîntari? Simti lucrul aceste nou pe care îl fac acum?”

Dumnezeu foloseste locurile secetoase si persoanele neroditoare pentru slava si gloria Sa, prin faptul ca încearca sa faca ceva nou în vietile fiecaruia dintre noi. Dumnezeu îsi doreste sa faca ceva nou si în viata ta.

Poate ca spui: “Este imposibil asa ceva!” Permite-mi sa-ti amintesc ce îti spune Scriptura în Romani 8: 31: “Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastra?”

Daca esti copilul lui Dumnezeu, El este alaturi de tine. De aceea, nu pune la îndoiala faptul ca Elvrea sa faca lucruri mari si prin viata ta!

DUMNEZEU DORESTE SA FACA CEVA NOU PENTRU TINE? DORESTI SI TU LUCRUL ACESTA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.