4 AUGUST CARUSELUL VIEțII (4)

0
47

“Orice lucru El îl face frumos la vremea lui” (Ecclesiastul 3:11)

Omul aflat în cursa vieții aleargă atât ziua cât și noaptea. Unele călătorii se desfășoară în întune­ric, când este greu să distingi lucrurile. “Cine dintre voi se teme de Domnul, să asculte glasul Robului Său! Cine umblă în întuneric și n-are lumină, să se încreadă în Numele Domnului, și să se bizuie pe Dumnezeul lui!” (Isaia 50:10). Da, până și cel evlavios care “se teme de Domnul” și care “ascultă glasul robului Său” pășește în locuri în care pare să nu existe nici un pic de lumină care să-l călăuzească și nici o fărâmă de căldură care să-i trezească simțurile frământate. Acestea nu sunt vre­muri de pedeapsă, de răzbunare sau de abandonare. Nu, acestea sunt vremuri în care Dumnezeu lucrează la următorii pași importanți ai dezvoltării tale, pregătindu-te pentru o avansare mai profundă în împărăția Lui!

Șadrac, Meșac și Abednego, oameni care se temeau de Domnul și ascultau de Cuvântul Lui, au primit pedeapsa de a fi arși de vii pentru că au refuzat să se închine înaintea chipului de aur al împăratului (Daniel 3). Ascultă mărturia credinței lor:

1) “Dumnezeul nostru “¦ poate să ne scoată din cuptorul aprins” (v. 17). Ei nu s-au îndoit niciodată de puterea lui Dumnezeu.

2) “Și ne va scoate”. Ei nu s-au îndoit niciodată de intenția lui Dumnezeu.

3) “Chiar de nu ne va scoate “¦ nu ne vom închi­na chipului din aur” (v. 18). Ei nu au considerat niciodată o alternativă credincioșia lor față de Dumnezeu. Ei trebuiau să meargă până la capăt, pentru a o scoate la capăt și așa au făcut! La fel vei face și tu! Rămâi în cursă. “Increde-te în Numele Domnului și bizuiește-te pe Dumnezeul (tău)”. El are ultimul cuvânt, nu diavolul, circumstanțele sau oamenii. Asemenea celor trei iudei, vei ieși afară curățit, ca aurul încercat în foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.