25 Iunie

0
35

“Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava în Biserică și în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.” Ef.3:20-21

Vreau să încep astăzi prin a vă spune că Dumnezeu poate să facă mult mai mult decâtnădăjduim sau ne imaginăm noi. El poate să ne treacă chiar și prin situații care ni se par imposibile.

Gândiți-vă puțin la ceea ce Dumnezeu a făcut pentru Neemia, atunci când a cerut acceptul împăratului să meargă la Ierusalim. Așa cum citim în primele două capitole ale cărții pe care el a scris-o, Dumnezeu nu numai că a mișcat inima împăratului care i-a permis lui Neemia să meargă la Ierusalim, dar i-a oferit și o escortă militară care să-i asigure protecția în timpul călătoriei.

Nu este această binecuvântare un fapt care ne arată cât de măreț este Dumnezeul nostru?

Dacă îi suntem credincioși și îi cerem binecuvântarea, Dumnezeu nu numai că ne dă ceea ce dorim, ci ne oferă chiar mult mai mult decât I-am cerut, indiferent de cât de dificile sunt situațiile prin care trecem.

Problemele apar doar atunci când considerăm că ne putem crea propriul succes. Datorită acestui fapt, noi suntem cei ce încurcăm lucrurile, și după aceea ne mirăm de ce Dumnezeu nu ne binecuvântează.

Pentru că Dumnezeu dorește să-ți răspundă la rugăciune și vrea să te binecuvânteze, indiferent de cât de dificilă sau imposibilă este situația cu care te confrunți, fii gata să-i ceri binecuvântarea începând chiar din această zi. Și nu uita apoi să începi să-L lauzi și să-i mulțumești pentru răspunsul abundent pe care ți-l pregătește.

DUMNEZEU POATE SĂ FACĂ MULT MAI MULT DECÂT NOI NE PUTEM IMAGINA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.