31 Octombrie – NU-L LIMITA PE DUMNEZEU !

0
42

– “Nici un cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere” (Luca 1:37) –

Biblia spune: “Dumnezeu este Acela care lucrează în voi, și vă dă, după plăcerea Lui, și voința și înfăptuirea” (Filipeni 2:13). Deseori gândul care nu-ți dă pace și provocarea care te consumă este “voința și înfăptuirea” lui Dumnezeu din tine. Dacă ai credința pentru a răspunde chemării Lui, vei realiza lucruri pe care nu le-ai crezut niciodată posibile. Thomas Edison a scris: “Dacă am face toate lucrurile pe care am fi capabili să le facem, literalmente ne-am uimi pe noi înșine”. Nu lăsa ca mediul din care provii, eșecurile tale din trecut și îndoiala sau părerile altora să te împiedice să devii ceea ce dorește Dumnezeu să fii. în:” If It Ain’t Broke “¦ Break It! [Dacă nu s-a spart … sparge-o!]”

Robert J. Kriegel și Louis Patler scriu: “Nu avem nici cea mai mică idee despre care sunt limitele oamenilor. Toate testele, cronometrele și liniile de sosire din lume nu pot măsura potențialul uman. Când cineva își urmărește visul, acea persoană merge mult peste ceea ce par a fi limitările ei. Potențialul existent în noi este fără limite și foarte mult nefolosit. Când ne gândim la limite, noi le creăm”. Israelul așa a făcut; Ei “l-au limitat” pe Dumnezeu: “Nu și-au mai adus aminte de puterea Lui” (Psalmul 78:41-42).

În consecință, ei au murit în pustie. Sharon Wood, una dintre primele femei care a escaladat Muntele Everest a spus: “Nu a fost o problemă de tărie fizică ci de “¦ putere lăuntrică. Cucerirea a stat în propria mea minte. A trebuit să străpung acele bariere ale limitărilor auto-impuse și să trec la lucrurile bune ““ lucrul numit potențial, 90% din ce folosim rareori”. Versetul din Scriptură: “Nici un cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere” nu-ți dă doar un sentiment plăcut, ci este adevărul absolut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.