31 Octombrie

0
45

“Casatoria sa fie tinuta în toata cinstea, si patul sa fie nespurcat, caciDumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari.” Evrei 13:4

Imediat dupa ceremonialul nuntii, doi soti au facut un legamânt între eiangajându-se ca nu se vor certa niciodata. Acestia au hotarât ca în cazulîn care unul dintre ei încearca sa provoace o discutie mai aprinsa, celalaltsa iasa afara si sa faca o plimbare în jurul locuintei lor.

Dupa ce anii au trecut, la nunta de argint, barbatul a marturisit ca si-atinut cu mare strictete, promisiunea facuta. În timpul celor 25 de ani decasnicie însa a facut pneumonie de 38 de ori si a rupt 49 de perechi depantofi. Cu toate ca a trebuit sa plateasca un asa pret, el a marturisitca a meritat jertfa, pentru ca acum este foarte fericit, fiindca nu s-acertat niciodata!

Când s-a adresat o data soldatilor din comanda sa, marele erou englez MarshalMontgomery, a spus: ” domnilor soldati; sa nu cumva sa îndrazniti sa vagânditi la casatorie, înainte de-a învata arta razboiului!” Nu stiu daca atunci când a facut aceasta declaratie Montgomery s-a gândit cafiecare soldat ar trebui sa-si împlineasca mai întâi serviciul militar siapoi sa se casatoreasca. Ci mai degraba cred ca el s-a gândit la faptul caodata învatata arta razboiului, fiecaruia îi va fi mult mai usor sa sedescurce apoi în viata de familie.

Declaratia lui Montgomery pare sa aiba suport, pentru ca în tot mai multefamilii astazi în loc sa fie un colt de rai, întâlnim un câmp de razboi .

Rugaciune: Doamne Isuse; ia locul de cinste în familia mea, pentru ca si încasa mea sa fie un colt de rai. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.