31 Mai

0
47

“Doamne daca am capatat trecere înaintea Ta, Te rog sa mergi în mijlocul nostru, Doamne; poporul acesta este în adevar un popor încapatanat; dar iarta-ne faradelegile si pacatele noastre, si ia-ne în stapanirea Ta” Exod 34:9

Odata cineva a vizitat un targ de animale. Chiar la intrare, el a vazut pe cineva ce avea un cal foarte frumos si bine înseuat. Vizitatorul l-a întrebat: “este un cal pentru calarie?” ” Nu domnule; a raspuns proprietarul calului! Atunci este un cal pentru carausie; a întrebat omul? Nu; a raspuns celalalt. A fost înhamat odata la o trasura, dar a alergat pana a facut-o bucati!

Bine; dar pentru ce este bun? De ce este aici? Raspunsul a fost foarte sec: “Figuratie, domnule, figuratie! Oamenii vin si îsi fac poze cu el. Uite ce bine arata în poza!”

Când am vizitat o biserica, am vazut oameni bine îmbracati ce veneau la serviciul de dimineata. Fiind foarte entuziasmat de o asa multime, l-am întrebat pe predicator: Acesti oameni sunt cei ce lucreaza în biserica? Nu; a raspuns el cu tristete! Merg ei la bolnavi? Îi slujesc pe saraci? Niciodata; a fost raspunsul pastorului! Iata aplicatia situatiei întalnita în targ! ,,Figuratie; numai figuratie!”

Pentru ca sunt momente în viata noastra când nici noi nu împlinim slujirile ce ne-au fost încredintate, lucrarea lui Dumnezeu este întârziata. Pentru a nu fi doar o frumoasa figuratie, trebuie sa punem în slujba lui Dumnezeu darurile cu care am fost înzestrati, lucrând cu credinciosie.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa împlinesc tot ceea ce mi-ai încredintat, pentru ca toti cei cu care ma întâlnesc sa cunoasca prin slujirea mea, maretia dragostei Tale. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.