31 Iulie

0
34

“La înfățișare a fost găsit ca un om, S-a smerit și S-a făcut ascultător pînă la moarte, și încă moarte de cruce. De aceea și Dumnezeu L-a înălțat nespus de mult, și I-a dat Numele, care este mai presus de orice nume; pentru ca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pămînt și de sub pămînt,  și orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Isus Hristos este Domnul.”Fil.2:8-10

Fiindca si alti oameni au murit pentru cauze nobile, de ce numai moartea Domnului Isus este atît de speciala? Moartea Domnului Isus este diferita de a celorlati oameni, fiindca n-a tinut prea mult! Dupa numai trei zile Domul Isus s-a ridicat din mormînt, înviind dintrecei morti, ceea ce nimeni altcineva nu poate sa pretinda.

Datorita acestui fapt, influenta Sa este si astazi foarte puternica asupra vietii a milioane de oameni din întreaga lume.

Cînd oamenii politici mor, ideile si impactul vietii lor asupra celorlalti se stinge odata cu ei. Acest lucru nu se întîmpla însa si cu Hristos. De aceea si noi cei ce traim dupa 2000 de ani de cînd s-au întîmplat aceste lucruri, înca mai sarbatorim nasterea si învierea Domnului, avînd Craciun si Paste!

Noi sarbatorim însa aceste evenimente nu ca un obicei, ci avînd deplina convingere ca Hristos S-a întrupat în mijlocul lumii pentru ca sa moara pentru noi, a înviat si S-a înaltat la cer si este gata sa vina, pentru a ne lua cu El în slava.

Desi înca zaboveste sa vina, din înaltimea cerului El ne calauzeste si ne îndruma ca sa ne ajute sa fim gata pentru aceasta întîlnire.

Pentru ca aceasta este mesajul pe care întreaga lume trebuie sa-l auda, trebuie sa ne asiguram ca în fiecare zi proclamam aceasta veste buna, anuntîndu-i pe toti cei din jurul nostru ca Fiul lui Dumnezeu a venit sa traiasca si sa moara pentru noi. Si ca Cel ce a murit si a înviat, se va întoarce ca sa ne ia în slava.

Pentru ca nu exista o alta cale prin care sa-I multumesti celui ce a murit si a înviat pentru tine, în acesta zi as dori sa te provoc sa faci un angajament, hotarînd sa devii un marturisitor plin de curaj pentru Domnul.

Moartea si învierea Domnului Isus, nu au fost numai acte spectaculoase, ci si demonstratii concrete care ne-au confirmat ca tot ceea ce El a spus în cei 33 de ani de slujire este adevarat!

De aceea, viata, moartea, învierea si revenirea Domnului Isus sînt adevaruri care merita sa fie împartasite!

NUMAI HRISTOS TE IUBESTE ASA DE MULT, ÎNCÎT A MURIT ÎN LOCUL TAU SI ESTE GATA SA VINA DIN NOU PENTRU TINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.