01 August

0
37

“În casa Tatălui Meu sînt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sînt Eu, să fiți și voi.” Ioan 14:2-3

Istoria vietii Domnului Isus nu s-a încheiat acum 2000 de ani în urma. Mîntuitorul care a intrat în lumea noastra venind ca un prunc în ieslea din Betleem si a murit în locul nostru pe crucea Golgotei, a înviat dintre cei morti, S-a înaltat la cer si va veni ca sa ne ia cu Sine.

De aceasta data nu va mai cauta însa un leagan într-o iesle umila, ci va veni pentru a ocupa un tron de slava. Nu va mai veni îmbracat în scutece sarace, ci învesmîntat în putere si slava.

Desi toti cei credinciositrebuie sa astepte cu bucurie si anticipatie acea zi, în acelasi timp trebuie sa fim constienti si de faptul ca El este Mîntuitorul si Domnul care ne poarta de grija în fiecare zi si în mijlocul acestei lumi.

Stii ca acum, chiar în aceste clipe, Hristos este la dreapta lui Dumnezeu Tatal si mijloceste pentru tine?  Fiind avocatul tau în fata instantei ceresti, El este pentru tine si-ti da îndemnuri si sfaturi întelepte pentru ca sa poti trai dupa voia Sa.

Cînd ti-ai încredintat viata în mîinile lui Hristos, din pricina a ceea ce El a facut deja pentru tine, poti fi sigur ca la sfîrsit vei avea parte de rasplata si har și nu de judecata si pedeapsa.

Fiindca Hristos ne-a mîntuit, într-o anume zi se va si întoarce ca sa ne duca în prezenta Sa în slava. El este unic si va împlini tot ceea ce ne-a promis, fiindca domnia Sa este vesnica.

SLAVESTE-L ASTAZI PE HRISTOS, FIINDCA ÎNTR-O ZI VA VENI SA TE IA CU EL ÎN SLAVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.