31 Ianuarie

1
39

” De aceea, dati-va si voi toate silintele ca sa uniti cu credinta voastra fapta;cu fapta , cunostinta; cu cunostinta înfrînarea; cu înfrînarea , rabdarea ; cu rabdarea evlavia ; cu evlavia, dragostea de frati ,cu dragostea de frati, iubirea de oameni. Caci daca aveti din belsug aceste lucruri în voi , ele nu va vor lasa sa fiti nici lenesi , nici neroditori în ce priveste deplina cunostinta a Domnului nostru Isus Hristos.” 2 Petru 1:5-8

Un excavator al unei companii de prestari servicii , a ajuns într-o zi pe o strada linistita a unui oras. Un muncitor a coborît din acest utilaj si-a început sa masoare si sa traseze niste patrate pe spatiul dintre trotuar si asfaltul soselei.În urma lui în locurile indicate, excavatoristul a sapat niste gropi adînci.

Dupa ce excavatoristul a încarcat pamîntul pe care l-a scos , a venit o masina din care au coborît alti doi muncitori care au curatat iarba si-au adunat tot pamîntul ramas. În numai cîteva ore spatiul dintre trotuar si asfaltul strazii a fost plin de gropi.

O doamna în vîrsta care i-a urmarit multa vreme, nestiind ce se petrece pa strada unde locuia , s-a apropiat de muncitori si i-a întrebat : “Ce v-a apucat sa sapati atîtea gropi de la un capat la celalat capat al strazii ?” Vazîndu-i curiozitatea, unul dintre muncitori i-a raspuns : “Suntem de la serviciul de înfrumsetare al orasului si lucram ca si strada dumneavoastra sa arate mai bine !”

” Sa arate mai bine ?” a întrebat din nou batrîna; ” ce este asa frumos în aceste gropi goale ? ” O sa fie frumos mamaie ; i-a raspuns muncitorul , numai ca astazi omul care trebuia sa planteze pomii n-a venit la servici !

Aceasta întîmplare hazlie ne arata ca oridecîteori cineva lipseste sau nu-si împlineste slujba, ramîne un gol. Cum îti împlinesti slujba pe care ai primit-o ? Lucrezi cu daruire , sau în urma ta ramîn numai gropi goale ?

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa-mi cunosc slujba ce mi-ai încredintat-o , pentru ca lucrînd cu credinciosie sa întregesc lucrarea celor ce te slujesc . Amin

1 COMENTARIU

  1. Fiti binecuvantat!
    Domnul Isus sa va binecuvanteze si sa va dea inspiratie prin Duhul Sfant si in continuare pt. ca aceasta hrana zilnica este de folos si hranitoare pt. toti cei ce le citesc. Fiti in continuare “o penita” prin care Domnul nostru sa-si puna gandurile pe hartie!
    Mult har si binecuvantare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.