31 Decembrie-SPUNE ÎNTOTDEAUNA ADEVĂRUL

0
35
“Tu ceri ca adevărul să fie în adâncul inimii” (Psalmul 51:6)

Biblia spune: “nu se găsise nici un vicleșug în gura Lui” (Isaia 53:9). Și dacă Dumnezeu are un plan pentru noi, nici în gura noastră nu se va găsi așa ceva. Dumnezeu nu caută să ne minimalizeze decepția, ci s-o elimine de tot. El este aspru în privința minciunii. “Cel ce se dedă la înșelăciune nu va locui în casa mea” (Psalmul 101:7).

Pavel enumeră tipurile de oameni care nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu ““ cei ce păcătuiesc în relațiile intime, se închină la idoli, se îmbată, fură și mint (1 Corinteni 6:9-10). “Vrei să spui că minciunile și șmecheriile mele trezesc aceeași mânie cerească precum adulterul și violențele grave?” Se pare că da. Dumnezeu consideră că a trișa la declararea veniturilor este asemenea închinării la idoli. “Buzele mincinoase sunt urâte Domnului, dar cei ce lucrează cu adevăr îi sunt plăcuți” (Proverbe 12:22).

De ce exprimarea aceasta atât de dură? Deoarece necinstea este total împotriva caracterului lui Dumnezeu (Evrei 6:18). Nu că Dumnezeu nu vrea să mintă sau a ales să nu mintă, El nu poate să mintă. Câinele nu poate zbura, pasărea nu poate lătra și Dumnezeu nu poate să mintă.Când face un legământ, El II respectă. Când face o afirmație, Ei vorbește serios. Când proclamă adevărul, îl putem crede. La fel, “dacă suntem necredincioși, totuși El rămâne credincios, căci nu Se poate tăgădui singur” (2 Timotei 2:13).

La Dumnezeu, adevărul nu este o pată gri, ci e alb și negru. Așa că dacă ești serios în privința umblării tale cu Dumnezeu și dacă dorești să-i fii pe plac, trebuie să te dedici “adevărului, numai adevărului și nici unui alt lucru decât adevărului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.