30 Decembrie-CÂND SE ROAGĂ O MAMĂ

0
124
“Pentru copilul acesta mă rugam, și Domnul a ascultat rugăciunea pe care l-o făceam” (1 Samuel 1:27)

Orice terorist a fost cândva copil. La fel și orice misionar. Diferența dintre ei este adesea influența unui părinte. Proorocul Samuel a condus poporul Israel timp de 40 de ani și l-a îndrumat pe împăratul David în câteva din cele mai cruciale decizii, dar cine a fost persoana care i-a influențat viața lui? Mama sa! Ascultă: “De aceea vreau să-l dau Domnului: toată viața lui să fie dat Domnului.” Cât timp îl ai pe copilul tău, ține-l în brațe, iubește-l, ai grijă de el și împuternicește-l, dar înțelege că tu ești administrator, nu proprietar.

Copilul tău îi aparține lui Dumnezeu, nu ție! într-o bună zi, el va crește și va pleca. Asigură-te că în acel moment el va avea o ancoră spirituală deoarece viața lui va trece prin multe furtuni. Nu subestima niciodată puterea unui părinte care mijlocește înaintea lui Dumnezeu pentru un copil. Cine știe câte rugăciuni primesc răspuns chiar acum datorită stăruinței unei mame de acum 10 sau 20 de ani?

Dacă ceea ce faci în această societate a vitezei te îndepărtează de timpul de rugăciune cu copiii tăi, faci prea multe! Nu există nimic mai special, mai prețios decât timpul pe care îl petrece un părinte mijlocind la Dumnezeu pentru copilul lui. Nu e prea târziu pentru copilul care ți-a pricinuit lacrimi.

Gândește-te la mama Domnului Isus care a trebuit să-l privească pe fiul ei crucificat, dar care a avut bucuria să-L vadă înviind din morți. Poate te duci în mormânt întrebându-te dacă rugăciunile tale vor fi ascultate vreodată, dar nu înceta să te rogi. De ce? Deoarece când mamele se roagă, Dumnezeu ascultă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.