31 August

0
29

“Voi mai rămîne totuși în Efes pînă la Cincizecime, căci mi s-a deschis aici o ușă mare și largă, și sînt mulți potrivnici.” I Cor.16:8-9

Sînt zeci de predicatori astazi care sustin ca dupa ce ai hotarît sa-L urmezi pe Hristos, viata îti va fi mai usoara. Si vei fi binecuvîntat material si financiar, doar pentru ca esti crestin!

Daca ai ajuns sa gîndesti în acest fel, trebuie sa-ti spun ca în aceasta zi te voi confrunta în mod direct. Desi viata crestina este plina de binecuvîntari, în acelasi timp este plina si de multe necazuri si împotriviri. Pentru ca nu pot sa înteleagaacest adevar, atunci cînd ajung în vremea necazurilor, multi oameni ajung complet debusolati.

Ca sa nu ajungi în aceasta stare, în aceasta zi as dori sa-ti spun ca atunci cînd te angajezi sa faci ceva pentru slava lui Dumnezeu, mai devreme sau mai tîrziu, vei avea parte si de opozitie si confruntare. Acest lucru se întîmpla deoarece atunci cînd te angajezi sa faci lucruri mari pentru Domnul si fortele raului vor încerca în aceeasi masura sa te opreasca si sa te descurajeze. Iar diavolul, care este un mincinos, un ucigas, un acuzator si un distrugator se opune la tot ceea ce este bine si va ridica lucrurile si împotriva ta.

Se poate ca în aceasta zi sa-mi spui ca esti descurajat aflînd cît de dificila poate fi viata crestina. Daca te afli în aceasta situatie, as dori sa-ti adresez un cuvînt de încurajare.

Opozitia cu care te confrunti atît, de fapt este pentru ca tu faci ceea ce este bine. Daca Diavolul te-ar lasa în pace, aceasta ar arata ca el stie ca ceea ce faci nu este atît de important încît sa merite efortul ca sa ti se împotriveasca.

Atunci însa, cînd hotarasti sa faci ceva maret si glorios pentru slava lui Dumnezeu, asteapta-te si la opozitie. Dar sa nu uiti ca în mijlocul oricaror împotriviri nu esti niciodata singur. Dumnezeu este de parte ta. Iar atunci cînd El este pentru noi, asa cum spune si apostolul Pavel, cine ne mai poate sta împotriva?

DACA DIAVOLUL SE ÎMPOTRIVESTE LA CEEA CE FACI, ACESTA ESTE UN SEMN CE ÎTI ARATA CA CEEA CE FACI ESTE BINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.