30 OCTOMBRIE CUVINTE DĂTĂTOARE DE VIATĂ ÎN VREMURI TULBURI (1)

0
56

– “Cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac”
(Isala 40:8) –

În următoarele câteva zile haideți să ne înnoim mintea cu câteva promisiuni extraordinare pe care ni le-a dat Dumnezeu prin Cuvântul Lui. Să nu le citim în treacăt numai, ci să medităm la ele pe-ndelete, în profunzimea lor, să ne rugăm în mod constant și să lăsăm ca adevărul lor să ne schimbe gândirea și să ne întărească în credință.

1) “Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere; și pe orice limbă care se va ridica la jude­cată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moștenirea robilor Domnului” (Isaia 54:17).

2) “Domnul “¦ este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; “¦. voi lucra împotriva tuturor asupritorilor tăi” (Tetania 3:15-19).

3) “întăriți-vă și îmbărbătați-vă. Nu vă temeți și nu vă înspăimântați înaintea împăratul “¦ cu el este un braț de carme, dar cu noi este Domnul, Dumnezeul nostru, care ne va ajuta și va lupta pentru noi” (2 Cronici 32:7-8).

4) “Numai în Dumnezeu mi se încrede sufletul; de la El îmi vine ajutorul. Da, El este Stânca “¦ nicidecum nu mă voi clătina” (Psalmul 62:1-2).

5) “Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus” (Filipeni 4:6-7).

6) “Căci sunt bine încredințat că nici moartea, nici viața, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălțimea, nici adâncimea, nici o altă făptură (Sau; zidire.), nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru” (Romani 8:38-39).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.