30 Octombrie

0
42

“Totusi Tu esti Cel Sfînt, si Tu locuiesti în mijlocul laudelor lui Israel.” Psalmul 22: 3

Lipsesti cumva de la cel mai important lucru din viata de crestin?

Conform versetului de astazi, lauda este cel mai important lucru la care sunt chemati toti crestinii.

De aceea, în meditatia din aceasta zi, as dori sa ne îndreptam atentia asupra motivelor pentru care ar trebui sa-l laudam pe Domnul.  În primul rînd trebuie sa-l laudam pe Domnul pentru ca atunci cînd aducem jertfa laudei, credinta ne este întarita.

Psalmul 34: 4-5 ne spune: “Eu am cautat pe Domnul, si mi-a raspuns: m-a izbavit din toate temerile mele. Cînd îti întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie, si nu ti se umple fata de rusine.”

Atunci cînd credinta ta are nevoie de un imbold, uita-te în sus. Lauda-L pe Domnul, roaga-te, cînta melodii crestine si exprima acea adoratie pe care o ai la adresa lui Dumnezeu, pentru ca El sa-ti dea putere si sa te apropie mai mult de bunatatea Sa.

Aminteste-ti mereu ceea ce ne spune versetul de azi: Domnul “locuieste în mijlocul laudelor lui Israel.” În orice loc si în orice moment, cînd Domnul este laudat dintr-o inima sincera, El este prezent. Domnul sta în mijlocul laudelor!

Cred ca atunci cînd vei renunta sa te mai gîndesti la problemele tale și îi vei multumi Domnului pentru ceea ce a facut în viata ta, credinta ta se va întari si vei capata o noua viziune asupra vietii!

ASTAZI, ÎN CIUDA TUTUROR LUCRURILOR CARE SE PETREC ACASA SAU LA SERVICIU, CAUTA UN LUCRU PENTRU CARE SA-L LAUZI PE DOMNUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.