30 Noiembrie-URMĂREȘTE BINELE ÎN TOT CE FACI

0
43

“Urmăriți ce este bine, înaintea tuturor oamenilor” (Romani 12:17)

În cele din urmă, minciunile sunt demascate. Adevărul va ieși întotdeauna la iveală. “Cine își ascunde fărădelegile, nu propășește” (Proverbe 28:13). Orice om care face o afacere cu tine dorește să știe adevărul ““ întregul adevăr. Domnul Isus a avut cel mai important produs de pe pământ: mântuirea.

El a oferit rasei umane oportunitatea de a avea o relație cu Dumnezeu. El a promis până și o casă în cer. Dar El nu a zugrăvit niciodată o imagine distorsionată. După ce a vorbit despre avantajele faptului de a-L urma, El a prezentat și provocările. “Veți fi urâți de toate neamurile pentru Numele Meu” (Matei 24:9).

Domnul Isus le-a oferit oamenilor mai mult decât o filozofie a răsplătirilor după moarte. El a crezut în pregătirea oamenilor pentru orice situație posibilă care ar putea apărea. Într-o epocă în care bancherii și oamenii de afaceri distorsionează adevărul pentru a-și spori profiturile, Dumnezeu te cheamă să fii cinstit, chiar spre propria ta suferință. Dacă Îl reprezinți pe Dumnezeu și dacă dorești să experimentezi binecuvântarea Lui, trebuie să faci afaceri în felul Lui.

O relație cinstită valorează mai mult decât o sută de vânzări. Integritatea ta va fi ținută minte mai mult decât produsul tău. Noi, ca popor, trebuie să ne întoarcem la ceea ce ne-a făcut la început măreți. Thomas Jefferson a spus: “Întreaga artă a guvernării constă în arta de a fi cinstit”, în Biblie, poporul lui Dumnezeu a fost în mare măsură o comunitate de agricultori.

Așa că Dumnezeu a poruncit răspicat: “Să nu faceți nedreptate la judecată, nici în măsurile de lungime, nici în greutăți, nici în măsurile de încăpere” (Levitic 19:35).

John Parnell a scris: “Contează nu ceea ce faci, o națiune conducând sau un pantof cârpind. Căci cel ce onest pe pământ trăiește, de Dumnezeu încoronat este”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.