30 Noiembrie – DUMNEZEU ESTE PE PRIMA LINIE

0
42
Domnul însuși va merge înaintea ta, El însuși va fi cu tine, nu te va părăsi și nu te va lăsa; nu te teme și nu te spăimânta!

Deuteronom 31.8

Iată cuvintele din partea lui Dumnezeu care, dacă suntem la începutul unei lucrări mari sau al unei lupte primejdioase, ne vor întări. Dacă merge înaintea noastră, noi suntem în siguranță în spatele Lui. Cine ar putea să ne stea împotrivă dacă Domnul este înaintea noastră? Veniți, ostași, înaintați cu îndrăzneală; pentru ce șovăiți, când biruința este a voastră, câștigată de Domnul Isus?

Domnul nu numai că merge înaintea noastră, dar ne și însoțește. Deasupra noastră și sub noi, în afară și înăuntrul nostru, prezența Sa și toată puterea Sa se simt. În tot timpul și pentru veșnicie, El va fi cu noi, cum a fost și până acum. Oare câtă putere vor da aceste gânduri brațelor noastre? Să ne ridicăm cu îndrăzneală, ostași ai crucii, căci Domnul Oștirilor este cu noi!

Mergând înaintea noastră și cu noi, Domnul nu ne va lipsi niciodată de ajutorul Său. El însuși nu Se poate tăgădui, și n-ar putea să ne lipsească de ajutorul Său, ci ne va ajuta după nevoile noastre, și aceasta până la sfârșit. El va fi totdeauna gata să ne dea ajutorul Său și să ne apere până când se vor sfârși luptele noastre.

Să nu ne temem deci și nici să nu ne înspăimântăm, căci Domnul Oștirilor va coborî pe câmpul de luptă cu noi, va suferi focul luptei și ne va da biruința.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.