30 Martie

0
37


” Dar lucrurile care pentru mine erau câstiguri, le-am socotit ca o pierdere, din pricina lui Hristos. Ba înca, si acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, fata de pretul nespus de mare al cunoasterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate si le socotesc ca un gunoi, ca sa câstig pe Hristos.” Filipeni 3:7-8

Un sofer al unei masini de gunoi, obisnuia sa aduca acasa obiecte care i se pareau interesante, recuperate din gunoi.

Asa ca într-o zi a adus acasa o masina de cusut veche, într-o alta zi a adus niste carti, iar într-o alta zi o cupa foarte veche de bronz.

Când venea acasa cu astfel de lucruri, sotia sa îl certa de fiecare data. În ciuda criticilor pe care le primea, el pastra însa toate aceste obiecte, cautând sa le gaseasca o buna întrebuintare.

Fiind atent la ceea ce lumea arunca la gunoi, într-o zi uitându-se printre gunoaie, a observat un bilet de loterie nedesfacut. Când l-a ridicat si i-a deschis sigiliul, a ramas fara cuvinte citind mesajul: “felicitari !” ati câstigat 200.000 de dolari si o casa noua în valoare de aceeasi suma!

Daca Craing Randall a gasit un asa mare premiu în gunoaiele pe care le cara în fiecare zi, apostolul Pavel a gasit o comoara mult mai mare, pentru ca printre gunoaiele lumii, într-o zi el L-a gasit pe Hristos, cel prin care a câstigat toate binecuvântarile de aici si-o locuinta vesnica.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa nu mai alerg dupa gunoaiele acestei lumi, pentru ca prin credinta sa gasesc comoara vieþii si-a vesniciei pe care sa o petrec împreuna cu Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.