30 Mai – Vorbirea lui Dumnezeu

0
42

– “Căci Tu ești bun, Doamne, gata să ierți, și plin de îndurare cu toți cei ce Te cheamă.” Psalmul 86.5 –

Un medic tânăr era “religios” în felul său, dar nu avea pace cu Dumnezeu. Cerința lui Dumnezeu de a se pocăi i se părea neplăcută. Dar deoarece era un om sincer, Dumnezeu nu l-a lăsat la mijlocul drumului. Într-o dimineață se îndrepta spre camera medicilor cu câteva dosare. În fața ușii a ezitat să intre, deoarece a fost cuprins de o teamă ciudată. Parcă o mână nevăzută îl oprea să intre. S-a întors în salon. Abia a ajuns acolo, când o explozie mare scutură spitalul. În camera medicilor explodase un tub de oxigen.

Din cameră ieșeau foc și fum. Medicul a înțeles vorbirea serioasă a lui Dumnezeu. După încheierea serviciului, s-a retras în camera lui, s-a plecat pe genunchi și a mărturisit păcatele sale înaintea lui Dumnezeu. A găsit pace în sângele Mielului, și inima lui s-a umplut de bucurie. Neliniștea dispăruse și se instalase pacea.

Cât de mulțumitor era și pentru ocrotirea trupului, pentru că dacă ar fi murit fără iertarea păcatelor sale, ar fi fost pierdut pentru totdeauna. Acum însă înțelese vorbirea lui Dumnezeu spre mântuirea sa.

Nu ți-a vorbit și ție Dumnezeu? Ai ascultat și ai răspuns? Sau trebuie să-ți vorbească și mai clar? Nu-L respinge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.