30 Iunie

0
44

“Va voi da o inima noua, si voi pune în voi un duh nou;” Ezechiel 36: 26

Cu totii avem nevoie de acest miracol al transformarii care are loc atunci cînd îl primim pe Domnul Isus în viata noastra.

Poate ca ai experimentat deja aceasta transformare si stii cît de minunata este aceasta schimbare pe care o face Dumnezeu prin lucrarea Duhului Sfînt în vietile noastre”¦

În primul rînd este o experienta a schimbarii: “Caci, daca este cineva în Hristos, este o faptura (Sau: zidire.) noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi.” 2 Corintei 5: 17. Atunci cînd te caiesti de tot ceea ce ai facut rau, Dumnezeu îti da o inima noua si îti schimbaîntreaga fiinta.

Este si o experienta a curatarii: “Va voi stropi cu apa curata, si veti fi curatiti; va voi curati de toate spurcaciunile voastre si de toti idolii vostri.” Ezechiel 36: 25. Fiecare pacat sau pata din trecutul, prezentul si viitorul vietii tale sînt iertate, pentru ca Domnul Isus le-a ispasit pe toate atunci cînd a murit la Golgota, pe cruce.

Si mai este si o experienta continua. “Voi pune Duhul Meu în voi si va voi face sa urmati poruncile Mele si sa paziti si sa împliniti legile Mele.” Ezechiel 36: 27. Domnul Isus ne-a promis ca atunci cînd Duhul Sau va locui în noi vom trai o experienta dinamica si dramatica alaturi de Dumnezeu.

Daca ai experimentat deja acest miracol al mîntuirii, te încurajez sa vorbesti despre aceasta transformare dinviata ta cu cineva care are nevoie sa auda despre acest lucru.

MULTUMESTE-I DOMNULUI PENTRU MINUNEA TRANSFORMARII DIN VIATA TA PE CARE AI PRIMIT-O PRIN CREDINTA ÎNDOMNUL ISUS HRISTOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.