30 Iunie

1
33

“Vă îndemn dar, fraților, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceți trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească.” Rom.12:1

Mai mult ca oricand, eu cred ca toti crestinii de astazi, trebuie sa stie ca închinarea este o jertfa activa.

A te închina nu înseamna a sta si aprivi, ci a te implica direct. Închinarea înseamna de fapt participare. Nu-i numai o stare emotională, sau un proces de gandire, ci mai degraba un raspuns activ al inimii, al vietii si chiar al trupului, fata de Dumnezeu !

Daca mergi la un seviciu de închinare si numai te uiti la ceilalti cum se închina, de fapt nu te-ai închinat. Ai ajuns un consumatorde programe religioase, în loc de un participant activ. Esti un spectator, în loc sa fii unînchinator!

Probabil ca ai crescut într-o biserica unde ai cantat imnuri crestine si ai fost implicat într-o oarecare masura în închinare, dar cu toate acestea înca n-ai trait o experienta reala a prezentei lui Dumnezeu într-o închinare adevarata.

Daca înca n-ai avut aceasta experienta, te îndemn în aceasta zi ca sa-ti rezervi un timp în care sa-i spui lui Dumnezeu dorinta ta de a deveni un închinator adevarat.

El îti va onora aceasta rugaciune, fiindca te-a creat pentru a I te închina! Ai fost creat, pentru ca sa-L cunosti pe Dumnezeu si apoi si sa-L faci cunoscut.

Pentru ca închinarea imediata si cu toata intensitatea înaintea lui Dumnezeu, ar trebui sa fie forta care sa conduca viata fiecarui credincios, te chem în acasta zi sa devii un închinator adevarat, dovedind aceasta în timpul slujirilor din biserica ta si în viata de fiecare zi.

AI FOST CREAT SA TE ÎNCHINI ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU !

1 COMENTARIU

  1. Ioan 4
    23 Dar vine ceasul, si acum a si venit, cand inchinatorii adevarati se vor închina Tatalui in duh si in adevar; fiindca astfel de inchinatori doreste si Tatal.
    24 Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui, trebuie sa I se inchine in duh si în adevar.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.