30 Ianuarie

3
41


” El a purtat pacatele noastre în trupul Sau, pe lemn, pentru ca noi, fiind morti fata de pacate, sa traim pentru neprihanire; prin ranile Lui ati fost vindecati.”I Pet.2:24

În timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, un baietel a mers la o farmacie dintr-un oras dinSUA, pentru a cumpara medicamente pentru mama sa, care era bolnava.

Când a ajuns la farmacie, pe usa de la intrare, baiatul a vazut un poster care l-a impresionat profund.  Pe acel poster, era prezentata poza unui soldat american, îmbracat cu tot echipamentul de lupta, care zacea fara suflare pe unul dintre câmpurile de lupta.

Impresionat de aceasta imagine, copilula citit cu mare atentie, mesajulce era scris în partea de sus a posterului, ca o provocare pentru toti cei ce intrau în farmacie. Acest mesaj cuprindea întrebarea: “Ce ai facut astazi pentru America, merita jertfa acestui soldat ?”

Provocat de acest mesaj, copilul s-a întors acasa si a început sa traiasca altfel, dorind sa arate ca moartea acelui soldat, în cazul lui, n-a fost zadarnica.

Pastrând în atentieaceasta întâmplare, haideti în acesta zi sa schimbam tabloul asupra caruia sa meditam. Acum aproape 2000 de ani, pe un deal de lânga Ierusalim, înaltat pe o cruce, a murit Fiul lui Dumnezeu, împlinind pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul tau si pentru pacatul meu.

Stând în fata acestui tablou, al mortii Fiului lui Dumnezeu, as vrea sa te întreb: “ceea ce ai facut astazi, merita jertfa Fiului lui Dumnezeu depusa pentru Tine? Traiesti tu altfel fata de toti ceilalti oameni; sau jertfa lui Hristos, pentru tine a fost în zadar ?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa traiesc împlinind voia Ta, pentru ca sa pot onora astfel, jertfa Fiului Tau, depusa pentru mine. Amin

 

3 COMENTARII

 1. Doamne vin la crucea TA sa imi las povara la picioarele tale si toate pacatele mele singele TAU CEL SFANT SA MI LE SPELE,caci sunt o pacatoasa care vrea sa se pocaiasca de tot cei lumesc si rau ,dar traiesc intr-o lume pacatoasa si intr-un popor cu buze necurate,de aceea iti cer TIE ajutorul caci nu e nimeni vrednic pe pamant sa mi le ierte decat TU SCUMPUL MEU ISUS ,caci eu numai pe TINE TE IUBESC SI NUMAI IN TINE MA INCRED ,IARTA-MA ISUSE ,SI STIU CA VOI FI IERTATA ,IUBESTE-MA ISUSE SI STIU CA VOI FI IUBITA,BINECUVANTEAZA-MA ISUSE SI VOI FI BINECUVANTATA. AMIN

 2. Deseori ma gandesc ca norul de martori care ne inconjoara sunt cei care au plecat in vesnicie inaintea noastra, alaturi de ingeri si oameni. Uneori mi-o inchipui pe Maria si Iosif – care au fost martori, ca parinti, la viata lui Isus si care stau ca martori la viata noastra, diferita de a lor, plina de informatii, calculatoare, site-uri, proiecte, activitati, dorinte, ambitii, aspiratii, relationare, fara a acorda un timp sufletului. Si la ce-i foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?

 3. SANT PACATOS VIN LA CALVAR,CU MULTELE-MI PACATE
  ACOLO TI-LE LAS ISUS ,CA SA LE IERTI PE TOATE!

  CACI PACATUL MEU SI AZI,MA APASA GREU
  SUFLETUL I-MI E SECAT,DE ATATA GREU.

  MA APLEC , LA CRUCEA TA ISUS CU FATA-NLACRIMATA
  SI TE MAI ROG CU DOR RAPUS ISUS DIN NOU MA IARTA.

  SUNT PACATOS,STIU CA SUNT RAU,
  DAR STIU CA MARE-I HARUL TAU!

  AMIN.

  Berzava Natalia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.