30 August-PLATFORME

0
39

“Ezra stătea pe un scaun din lemn, ridicat cu prilejul acesta” (Neemia 8:4)

Stând în picioare pe o platformă special construită în interiorul zidurilor Ierusalimului proaspăt ridicate, cărturarul Ezra a citit Cuvântul lui Dumnezeu înaintea poporului timp de șase ore. În timp ce îl citea, ei au plâns, s-au închinat și apoi au mers acasă.

Gândește-te: Cuvântul lui Dumnezeu este atât de puternic încât tot ce trebuie să faci tu e să îl prezinți oamenilor și viețile lor se vor schimba. Să remarcăm cuvintele: “Ezra stătea pe un scaun din lemn, ridicat cu prilejul acesta”.

Când a fost inventată presa de tipar, una din primele cărți care s-a tipărit a fost Biblia. Ea a dat naștere Reformei, a influențat Revoluția Industrială și a schimbat lumea. Acum să avansăm rapid în era Internetului. Astăzi, avem o “platformă” care poate ajunge la orice pătură socială, până în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. În loc să te plângi de gunoiul de pe Internet, mai bine fii un evanghelist, un învățător, un consilier sau un încurajator cu ajutorul Internetului. Nu lăsa vrăjmașul să-l monopolizeze! “Cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci” (Daniel 12:3).

Un geolog, devenit misionar, a fost solicitat de o mare companie de petrol să lucreze pentru ei în țara în care era misionar. Salariul lui anual urma să fie mai mult decât ar fi câștigat el toată viața ca misionar. Dar el a spus: “Nu!”. Când au întrebat: “Salariul nu e destul de mare?” el a răspuns: “Salariul e suficient de mare; munca nu e la fel de mare!” Domnul Isus a spus: “După ce voi fi înălțat de pe pământ, voi atrage la Mine pe toți oamenii” (Ioan 12:32).

Și nouă ni s-a dat o platformă pentru a-i evangheliza pe oameni ““ deci folosește-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.