3 Iunie

0
20

“Ilie era un om supus acelorasi slabiciuni ca si noi”¦” Iacov 5: 17

Ai simtit vreodata ca depresia îsi face loc si în viata ta? Toti oamenii experimenteaza la un moment dat o anumita forma de depresie, fie ca estemanifestata prin stari de tristete, dezamagire, sau depresii totale (cronice).

Poate ca pentru tine este o surpriza sa auzi ca au existat si oameni mari ai Bibliei care au cunoscut depresia”¦Moise, Iona si profetul Ilie sînt doar cîtiva dintre cei care au fost puternic dezamagiti, deziluzionati si au experimentat chiar si starea dedepresie.

În cartea Numeri putem citi cum Moise, cuprins de depresie a ajuns sa se roage sa moara. Acelasi lucru l-a facut si Ilie. Vedem cum chiar oamenii mari, puternici din punct de vedere spiritual pot avea probleme emotionale. Versetul de azi, din Iacov 5: 17 ni-l arata pe Ilie, traind aceleasi stari pe care le avem si noi.

De aceea, daca esti într-o stare de tristete sufleteasca, sau chiar de depresie, nu te teme. Nu esti singur! Sa nu crezi nicicînd minciuna care zice ca acest lucru înseamna ca nu esti potrivit pentru a fi copilul lui Dumnezeu. El însusi doreste sa te ajute în mijlocul acestor lupte emotionale. Cuvîntul Sau îti va da puterea necesara de a învinge orice stare!

CITESTE DESPRE MOISE, ILIE SAU IONA, SI VEI DESCOPERI CUM TE POATE AJUTA DUMNEZEU ÎN PROBLEMELE EMOTIONALE PE CARE LE TRAIESTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.