2 Iunie

1
45

“Dar, Doamne, Tu esti Tatal nostru; noi sîntem lutul, si Tu olarul, care ne-ai întocmit: sîntem cu totii lucrarea mîinilor Tale.” Isaia 64: 8

Conform versetului de astazi, si tu si eu suntem asemenea lutului pe care îl modeleazaDumnezeu, Mesterul Olar.

Uitîndu-ne în jurul nostru, descoperim patru categorii de oameni, sau mai bine zis de vase. Urmareste cu mare atentie aceste categorii pe care le voi prezenta în continuare și raspunde în care categorie te încadrezi?

1. un vas în formare. Dumnezeu te modeleaza si te dezvolta. El creeaza în tine o persoana frumoasa, dupa planul Sau si dupa scopul pe care îl are cu privire la viata ta. Si, în timp ce tu te lasi modelat si cooperezi, vei fi transformat într-o capodopera deosebita.
2. un vas spart. Poate ca ti se pare ca lucrurile îti scapa de sub control în ceea ce priveste viata ta. Inima ta este frînta? Daca esti un vas spart, sa stii ca Dumnezeu poate aduna cioburile vietii tale si le poate remodela. Daca vii la El cu viata si luptele tale, El te va pune din nou pe roata de olarit si îti va reda adevarata viata.
3. un vas refacut. Daca ai experimentat durerea si daca Domnul te-a ajutat sa te refaci, atunci esti cu siguranta un vas remodelat. Cunosti puterea Marelui Olar de a restaura si de a reface! El a facut aceasta reînnoire si în viata ta.
4. un vas fara speranta. Aceasta este starea cea mai grea. Daca îi raspundem Domnului cu un nu neîncetat la chemarile Sale, atunci inimile noastre se vor împietri. Nu permite însa sa ti se întîmple acest lucru! Accepta harul si dragostea lui Dumnezeu sicere-I iertare!

MEDITEAZA ASUPRA VIETII TALE. CE FEL DE VAS ESTI?

1 COMENTARIU

  1. Dac? ai fi voit jertfe, ?i-a? fi adus: dar ?ie nu-?i plac arderile de tot.
    17Jertfele pl?cute lui Dumnezeu sunt un duh zdrobit: Dumnezeule, Tu nu dispre?uie?ti o inim? zdrobit? ?i mâhnit?.
    Dumnezeu are un etalon special pentru inimile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.