3 August

0
48

“Hotul nu vine decît sa fure, sa junghie si sa prapadeasca. Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.” Ioan 10: 10

Geneza 2: 7 ne spune ca Dumnezeu l-a creat pe om din tarîna pamîntului si i-a suflat suflare de viata. Lucrul care mi se pare extraordinar este acela ca universul a fost creat prin Cuvîntul lui Dumnezeu, însa pe om Dumnezeu l-a creat lucrînd cu propriile mîini: a luat tarîna si l-a format!

La început, barbatul si femeia erau persoane perfecte din punct de vedere fizic, psihologic si spiritual, iar Dumnezeu a dat primilor oameni stapînire asupra tuturor lucrurilor, pentru ca acestia se poata bucura de tot ceea ce El a creat.  Pentru a le arata ca are autoritate, Dumnezeu a dat primilor oameni libertate de a alege si a mînca din toti pomii din gradina Edenului, afara de pomul oprit. Cu toate acestea, chiar daca au fost atentionati ca în ziua în care vor mînca din pomul cunostintei binelui si raului vor muri, Adam si Eva au hotarît sa nu asculte de porunca lui Dumnezeu.

Atunci cînd cei doi au încalcat porunca lui Dumnezeu si au mîncat din pomul oprit,  au murit si au transferat aceasta stare întregii umanitati. La început ei au murit în duh (din punct de vedere spiritual),  de aceea fiecare dintre noi ne nastem morti din punct de vedere spiritual. Însa în dragostea Lui cea mare, Dumnezeu a pregatit o cale prin care omul se poate întoarce din drumul gresit pe carea pornit, înapoi la Dumnezeu.

Acest lucru înseamna ca atunci cînd îl acceptam pe Domnul Isus Hristos, vietile distruse pot fi restaurate si vindecate .

În versetul din aceasta zi vedem cum Isus Hristos a venit pe pamînt, a trait o viata fara de pacat, a murit pe cruce pentru pacatele noastre si a înviat pentru ca eu si cu tine sa putem avea viata vesnica ““ o viata eterna în paradis.

De aceea, în aceasta zi ma rog pentru tine ca sa experimentezi viata adevarata si sa ajungi o creatie noua prin Domnul Isus!

ATUNCI CÎND ÎL ACCEPTAM PE DOMNUL ISUS,VIETILE DISTRUSE POT FI VINDECATE , RESTAURATE SI ÎNNOITE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.