29 Septembrie

0
34

” Doamne, ajuta ! Doamne, da izbînda ! ” Ps 118:25

Într-un ziar crestin a fost publicat un desen ce-l înfatisa pe un pastor sezînd la biroul sau cu doi membri din biserica, ce aratau exasperati . În dreptul lor era scris : ” el este acel care provoaca sentimente apasatoare “!
Si în dreptul pastorului era scris un mesaj : ” Va obiecta cineva , daca ma voi ruga cu ochii deschisi” ?

Niciunul dintre ei nu aveau sentimente bune ,despre celalalt . Enoriasii îl considerau pe pastor , ca fiind cel care le cere lucruri ciudate, iar pastorul nu avea încredere în bunele intentii ale enoriasilor , de aceea i-a fost frica sa închida ochii la rugaciune.

Ce dureros este sa vezi biserici divizate ! dar sunt si familii dezbinate :

Odata un tînar avea toate recomandarile pentru a deveni un bun actor. Dar oridecîteori primea un rol important nu reusea sa-l puna în scena,la adevaratul potential. De fiecare data oportunitatea oferita se transforma în esec.

Era evident ca el îsi sabota propria-i cariera. A fost invitat un psiholog, care sa stea de vorba cu el. În discutie acesta i-a spus : Imagineaza-ti ca esti un actor de renume. Trupa în care joci va avea un spectacol în satul tau natal.Iar poza ta mare va fi afisata peste tot. Ce-ar zice parintii tai , sa-l vada pe fiul lor plin de succes ?

Cînd psihologul a rostit aceasta întrebare , tînarul actor s-a ridicat de pe scaun si-a vrut sa plece. Oprit el a spus : “Parintii mei nu merita sa ma vada plin de succes” !

Psihologul si-a dat imediat seama, care era motivul atîtor insucese, El era mînios pe tatal si pe mama sa. Ceva groaznic s-a întîmplat în copilarie , situatie ce l-a facut pe acest tînar, mai degraba sa doreasca esecul, decît sucesul, pentru ca asa sa se razbune pe parintii sai.

Domnul Isus este singurul care ne poate elibere de orice resentimente , sa ne vindece trecutul nostru si ne poate da o viata de suces.

Rug. Draga Doamne Isuse, tot succesul si nadejdea mea , eu o datorez Tie ! Multumesc ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.