29 Septembrie

0
34

“Dar cine are bogatiile lumii acesteia, si vede pe fratele sau în nevoie, si îsi închide inima fata de el, cum ramâne în el dragostea de Dumnezeu?” I Ioan 3: 17

O doamna a mers la un restaurant si a comandat o portie de scoici. Când ospatarul a întrebat-o cum sa fie pregatite, aceasta a raspuns: ” as dori ca scoicile sa fie nu prea grase, bine sarate, prajite moderat, neamestecate si reci ca gheata!”

Dupa o lunga pauza, acea doamna a continuat spunând: ” si vreau ca aceastea sa fie pregatite foarte repede!”

Dupa ce i-a ascultat toate pretentiile, ospatarul care a tacut în tot acest timp a întrebat-o: ” scoicile sa fie cu perle, sau fara perle?”

Aceasta întâmplare ne arata cât de usor este sa fim concentrati doar asupra preferintelor noastre, uitând de nevoile altora.

Domnul Isus a trait însa într-un mod cu totul diferit. El a neglijat preferintele Sale, pentru ca a cautat sa le împlineasca întru totul pe ale noastre. Din aceasta cauza atunci când ucenicii Sai ajungeau sa discute despre privilegii personale, El le spunea totdeauna: “Cine vrea sa fie cel dintâi, sa se faca robul tuturor!”

Daca pentru aceasta zi ti-ai exprimat deja multe preferinte, încearca sa vezi realitatile vietii prin ochii lui Hristos, concentrându-te pentru împlinirea nevoilor altora si vei fi mult mai fericit.

FIIMAI ATENT LA NEVOILE ALTORA DECAT LA PREFERINTELE PERSONALE SI VEI FI MULT MAI FERICIT !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.