28 Septembrie

0
36

” Isus le-a zis îndata: îndrazniti, Eu sunt; nu va temeti!” “Doamne”, I-a zis Petru, “daca esti Tu, porunceste-mi sa vin la tine pe ape.” Matei 14:27-28

În una dintre cartile sale, Max Anders, a povestit despre unul dintre spectacolele pe care le-a urmarit în copilarie, ce facea deliciul publicului oriunde era prezentat.

În acest spectacol, o caravana mobila purta într-un cub de sticla cei mai fiorosi serpi si reptile pe care cineva se asteptasa le vada. Cand ajungea într-o anume localitate, cel ce prezenta spectacolul organiza un concurs, pentru a-l desemna pe cel mai curajos om din sat. Fara sa stie ce se ascunde sub patura ce acoperea cubul de sticla celui mai curajos i se cerea sa bage mana înauntru.

Cand din multime se ofereau mai multi oameni care doreau sa încerce, conducatorul spectacolului ridica patura de pe cubul de sticla. La vederea serpilor si a reptilelor cei mai multi renuntau.  Pregatit de organizatori era însa totdeauna o persoana din echipa ce conducea acel spectacol care se oferea sa încerce.

În acele momente conducatorul caravanei începea sa faca pariuri si cerea celor din multime sa plateasca fiecare cat este gata sa ofere, pentru a-l vedea pe cel ce este gata sa-si bage mana între serpi si reptile.

Dupa ce se adunau toti banii, persoana din echipa de circ îsi baga mana în cubul de sticla. Desi serpii si reptilele se repezeau spre el, si se învarteau în jurul manii, nu-i puteau face nici un rau, pentru ca înainte de a fi pusi în cubul de sticla, dintii serpilor si ai reptilelor au fost scosi.

În acel spectacol, cel ce cunostea realitatea, nu avea nimic de ce sa-i fie frica. Singura lui problema era sa-si învinga propria teama. La fel cum acel conducator de circ a scos dintii serpilor, si Domnul Isus a zdrobit coltii sarpelui celui vechi. De aceea diavolul nu ne mai poate face niciun rau iar noi nu mai avem nimic de ce sa ne temem.

FII FARA TEAMA FIINDCA SARPELE CEL VECHI NU-TI MAI POATE FACE NICI UN RAU ! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.