29 – Septembrie

0
28

” .. Va îndemn dar fratilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, saaducetitrupurilevoastreca o jertfa vie, sfânta , placuta lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastrao slujbaduhovniceasca .” Rom 12 :1


În anul 1964, unatlet din S.U.A. numit Al Oerta , a câstigat medalia de aur si-a stabilit un nou record olimpic la aruncarea discului. El a câstigat aceasta medalie înfruntând o durere deosebitacauzata de o ruptura a unui cartilagiuintercostal, din timpul unui antrenament desfasurat cu numai câteva zile înaintea deschiderii Jocurilor Olimpice.

Toti i-au spus ca durerea va fi mult prea mare pentru a o putea suferi, de aceea ar fi mult mai bine pentru el sa renunte. Oerta,a dorit însa cu todinadinsul sa intre în competitiesi era foarte hotarât sa si câstige cu orice pret.

 Într-un interviu pe care l-a dat imediat dupa competitie , Al Oerta a spus reporterilor : “nu ma faceti erou ! Am intrat în competitie pentru ca am dorit cu todinadinsul sa câstig ; si iata ca s-a întâmplat !”

 Determinarea sa nu venea numai din îndemânarea pe care o dobândise în timpul antrenamentelor. El a dorit sa câstige si a reusit, fiindca a fost motivatde dorinta de a învinge .

Si noi vom avea o mai mare putere în a împlini orice lucrare si vom fi gata sa platim orice pret, numai atunci când vom urmari scopuri înalte.

Care sunt scopurile pe care ti le-ai propus ?  Le vei atinge, luptând nu numai în puterea ta fizicasi intelectuala, ci fiind întarit si spititual , într-o legatura desavârsita cu Hristos !

 Rug. Doamne Dumnezeule; pentru ca atunci când am încercat sa ma descurc singur am esuat  , ajuta-masa ma predau cu tot ce am în bratele Tale, pentru ca Tu sa lucrezi prin mine. Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.