28 – Septembrie

0
38

.”Dar acum, odata ce ati fost izbaviti de pacat si v-ati facut robi ai lui Dumnezeu, aveti ca rod sfintirea, iar ca sfîrsit:viata vesnica”. Rom.6:22

Într-o povestire despre experiente ciudate, se povesteste despre Karen Hickey, o secretara de 22 de ani care a fost interesatasa afle ce sentimente traieste cineva închis într-un spatiu îngust. Nu dupa mult timp însa, avea sa afle acest raspuns într-un mod interesant, chiar prin proprie experienta.

Într-o zi seful ei a adus în birou, un cufar (lada pentru zestre), frumos ornat , pe care l-a cumparat de ocazie de la un magazin de antichitati. Secretara dorind sa-si împlineasca curiozitatea, a sarit înauntru si a tras capacul. A uitat însa înainte de a sari, sa-l întrebe pe seful sau daca are cheile pentru a deschide lada.

Pentru ca seful sau nu aveacheile, secretara a ramas închisa în cufar aproape doua ore, pîna cand a venit un lucrator care folosind un fierastrau electric, a eliberat-o.

Sunt însa oameni care traiesc viata întreaga în cufar, închisi acolo de frica sau de pacat. Marea binecuvîntare este ca Domnul Isus are cheile. El a deschis capacul închisorii în care am ajuns, de aceea putem fi cu adevarat liberi.

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca ai deschis si usa temnitei mele, ajuta-ma sa pasesc spre libertate si sa traiesc ca un om slobod . Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.