29 Octombrie

0
49

“Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinteasca, dupa ce a curatit-o prin botezul cu apa prin Cuvânt, ca sa înfatiseze înaintea Lui, aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbârcitura sau altceva de felul acesta, ci sfânta si fara prihana.” Efeseni.5:25-27

În timpul unei întâlniri de consiliere, un pastor a întrebat odata o tânara familie din biserica sa: ” care este domeniul în care ar trebui sa lucrati mai mult, pentru îmbunatatirea relatiilor dintre voi? Dupa ce a auzit întrebarea pastorului, raspunsul sotiei a fost unul neasteptat: “pentru a-mi îmbunatati relatiile din famile, ar trebui sa-mi maresc cunostintele si performatele în softball!”

Auzindu-i raspunsul, pastorul care a ramas fara cuvinte, s-a întrebat: ” Se poate oare ca performante mai bune în softball, sa aduca si relatii mai bune într-o familie?” Fara sa mai astepte însa o alta întrebare, tânara sotie a contiunat însa spunând ca sotul ei iubeste softballul si merge la antrenamente, cîte o ora si jumatate, de patru ori pe saptamâna.

Acesta este însa numai timpul de antrenamente, pentru ca mai sunt înca doua seri pe saptamâna de festivitati si competitii, unde acesta petrece câte trei sau patru ore! Daca as sti sa joc softball, atunci am reusi sa mergem împreuna la antrenamente si la competitii, petrecând astfel mai mult timp împreuna, fapt care ar conduce si la o îmbunatatire a relatiilor din familia noastra.

Care sunt lucrurile ce-ti conduc viata? Nu cumva lasându-te robit de acestea, platesti un pret în viata de familie?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi fixez prioritati corecte, pentru ca nu cumva prins de placerile si hobiurile vietii, sa pierd binecuvântarea în viata de familie. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.