29 Martie

0
43

” Adevarat , adevarat va spun , ca vine ceasul si acum a si venit , cînd cei morti vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu si cei ce-l vor asculta , vor învia ” Ioan 5:24

O mama a iesit într-o zi cu fetita ei , la plimbare în oras. În timp ce mama conducea masina, fetita ei de vre-o 6 ani, numara crucile de pe bisericile pe care le întîlnea. La un moment dat fetita si-a întrerupt numaratoarea si a întrebat-o pe mama ei : ” mama , de cîte ori a murit Domnul Isus “? O singura data, scumpa mea, a raspuns mama. Atunci de ce sunt asa de multe cruci ? a continuat fetita . Sa ne ajute sa ne aducem aminte cît de mult ne-a iubit Domnul Isus, a raspuns mama. El a murit pe cruce pentru noi !

Acultînd-o cu atentie, fetita a oftat spunînd : ” Oh, cum se poate ca cineva sa uite asa ceva” ?
Se poate oare uita asa jertfa si asa dragoste ? ne întrebam si noi . Cu durere însa trebuie sa admitem ca Da , se poate ! Sunt atît de multi oamenii care nu mai vad crucea si dragostea lui Dumnezeu, avînd ochii atintiti spre altceva. Privind la cruce nu vedem numai suferintele si moartea Domnului Isus, ci si pretul pe care noi trebuia sa-l platim. El ne-a înlocuit în aceasta pedeapsa, murind în locul nostru . Astfel prin cruce Domnul Isusa darîmat zidul pacatelor care ne despartea de Dumnezeu si peste aceasta prapastie a construit un pod .

Pe aceasta cale deschisa prin jertfa Sa, avem intrare libera la Tatal si acces spre împaratia lui Dumnezeu.

Rug. Doamne Isuse; îti multumesc ca mi-ai deschis drumul spre Tatal, si mi-ai facut parte de binecuvîntarea Ta. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.