29 Martie

0
50

” Si noi toti am primit din plinatatea Lui , si har dupa har; caci Legea a fost data prin Moise , dar harul si adevarul au venit prin Isus Hristos.” Ioan 1:16-17

Bob Stamps, desi este un tata fericit, datorita faptului ca este chel ,se confrunta deseori cu situatii dintre cele mai neasteptate.

Într-o seara a aranjat sa mearga în oras, unde sa ia masa numai cu sotia lui. Pentru a purta de grija copiilor cît timp ei vor fi la restaurant, a angajat o bona. Acea dadaca a fost însa captivata de o telenovela si i-a lasat pe copii nesupravegheati mai multa vreme.

Vazîndu-se liber, Piter , fiul lor de numai 4 ani, a mers în baia parintilor de unde a luat masina de barberit si si-a facut o carare , tunzîndu-si parul pîna în vîrful capului. Cînd tatal sau s-a întors acasa si l-a vazut , i-a spus plin de furie: ” Piter ; n-ar fi trebuit sa te joci cu masina mea de barberit . Acum meriti o batatie pe care n-ai s-o uiti niciodata !”

Cînd tatal sau se pregatea sa puna în fapt ceea ce a promis, Piter s-a uitat în sus spre tatal sau si cu o voce plîngareata i-a spus : ” Tati ; stai mai întîi s-o vezi pe Rachel !”
Cînd au mers în celalat dormitor, parintii au ramas fara cuvinte. Rachel, fetita lor de aproape 3 ani, era tunsa chel. Socat de acea situatie Bob , plin de mînie l-a luat pe Piter sub brat si si-a ridicat palma pentru ca sa-l pedepseasca.

Piter a început sa plînga, iar cînd tatal l-a întrebat de ce-a facut asta, s-a oprit din plîns si i-a raspuns : ” Tati , am vrut sa aratam ca tine !” Auzind cuvintele fiului, tatal s-a linistit, a început sa rîda, iar în loc de pedeapsa a dat fiului sau un sarut si-o îmbratisare calda !


Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca nu ma pedepsesti dupa pacatele mele , ci todeauna ma înconjori cu dragostea si harul Tau. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.