28 Martie

0
48

..viata a fost aratata , si noi am vazut-o , si marturisim despre ea , si va vestim viata vesnica , viata care era la Tatal , si care ne-a fost aratata; deci, ce am vazut si am auzit, aceea va vestim si voua, ca si voi sa aveti partasie cu noi . Si partasia noastra este cu Tatal si cu Fiul Sau, Isus Hristos.” I Ioan 1:2-3

Cînd am fost în liceu, m-am simtit îndemnat sa citesc Biblia din scoarta în scoarta. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit sa-mi împlinesc aceasta dorinta în trei ani de zile. Una dintre marile binecuvîntari de care am beneficiat citind întreaga Biblie, a fost faptul ca am înteles planul lui Dumnezeu pentru întreaga creatie.

Doarinta suprema a lui Dumnezeu asa cum o arata Biblia, este sa pastreze o vie relatie cu noi oamenii. Înainte de caderea în pacat , Dumnezeu avea o întîlnire cu omul în fiecare dimineata. Dupa ce omul a pacatuit, tot Dumnezeu a luat initiativa pentru a reface aceasta relatie rupta.

El ne-a iubit asa de mult încît a venit sa ne caute acolo unde ne-am ratacit . S-a apropiat de noi prin Hristos, care a murit în locul nostru , pentru ca sa nu mai suportam o condamnare si-o separare eterna. În dragostea Sa, Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului . În locul pedepsei, El ne ofera prin har, iertarea si binecuvîntarea de-a intra din nou în prezenta Sa.

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca doresti sa fiu în partasie cu Tine. Ajuta-ma sa renunt la tot ceea ce ma tine departe de fata Ta si sa traiesc ca în prezenta Ta.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.