29 Iunie

0
44

“Isus a stat în picioare, si a strigat: “Daca înseteaza cineva, sa vina la Mine, si sa bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge rîuri de apa vie, cum zice Scriptura.”” Ioan 7: 37-38

Te lasi condus de Duhul Domnului? Odata ce ai început sa mergi pe drumul pe care te conduce Duhul Sfînt, vei gasi o putere spirituala pe care nici n-ai banuit-o!

Vei renunta la obiceiurile care te robeau, iar viata ta de rugaciune va capata valente noi si îl vei vesti pe Domnul Isus celor ce nu-l cunosccu mai multa putere. Fiindca vei fi eliberat deplin de Duhul Domnului.

Aceasta putere începe printr-un miracol: acela ca Domnul Isus Hristos vine sa locuiasca în viata ta. Sa fii un adevarat crestin înseamna sa te hranesti cu Cuvîntul lui Dumnezeu si sa îl accepti pe Hristos ca domn al vietii tale. Acesta este cea mai mare minune pe care cel credincios o poate trai si anume: Dumnezeu vine în viatata prin puterea Duhului Sfînt.

Acesta estemomentul în care Dumnezeuîncepe sa traiasca prin tine, iar Duhul Sfînt începe sa te transorme în asemanare cu El.

Daca însetezi dupa prezenta Domnului, poti sa fii saturat. Poti fi umplut de Duhul Sfînt printr-odorinta sincera si o credinta deplina.

Acest adevar ne este confirmat de Cuvîntul lui Dumnezeu din evanghelia lui Ioan 7: 38: care spune: “Cine crede în Mine”¦ cum zice Scriptura… din inima lui vor curge rîuri de apa vie”.  Nu trebuie sa ne bazam pe emotii sau sentimente, ci pe Sfînta Scriptura, care ne promite ca vom fi saturati la izvorul Domnului.

De aceea, permite-mi sa te întreb: însetezi dupa Dumnezeu? Ai o dorinta arzatoare de a trai o viata curata? Îi ceri Duhului lui Dumnezeu sa te conduca si sa lucreze prin tine? Asa a exemplificatDomnul Isus ascultarea de El, ca fiind o însetare dupa prezenta Duhului Sau.

CERE-I DOMNULUI SA TE UMPLE DE DUHUL SAU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.