29 DECEMBRIE VIATA PRIN PUTEREA DUHULUI SFÂNT

1
51

“Sunt lucruri potrivnice unele altora” (Galateni 5:17)

Oricât de mult am umblat cu Dumnezeu, firea noastră nu se îmbunătățește niciodată; ea nu devine mai asemănătoare cu Duhul în timp! De aceea ni se spune să o răstignim și să umblăm în fiecare zi prin puterea Duhului lui Dumnezeu care locuiește în noi. Ascultă: “umblați cârmuiți de Duhul, și nu împliniți poftele firii pământești. Căci firea pământească poftește împotriva Duhului, și Duhul împotriva firii pământești: sunt lucruri potrivnice unele altora, așa că nu puteți face tot ce voiți “¦ Roadă Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răb­dare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. împotriva acestor lucruri nu este lege” (Galateni 5:16-17; 22-23). Este posibil să ai un astfel de stil de viață? Da, dar trebuie să faci patru lucruri:

1) Recunoaște că ești ținta dușmanului și protejează-te prin Cuvântul lui Dumnezeu și rugăciune;

2) Scapă de acel păcat care te învinge în mod constant: “să dăm la o parte “¦ păcatul care ne înfășoară așa de lesne” (Evrei 12:1);

3) Fii umplut permanent cu puterea Duhului. Fără ea, vei pierde de fiecare dată;

4) Bazează-te pe puterea lui Dumnezeu, nu a ta. Cum? Luptându-te până vei învinge. Puterea Lui, împreună cu alegerea ta de a asculta și de a continua lupta te vor conduce mereu spre o victorie de durată!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.