„Fiii ei… o numesc fericită; bărbatul ei… îi aduce laude” (Proverbe 31:28)

Când vorbim despre calitatea de mamă, acest anunț din buletinul informativ al unei biserici spune totul: „Dacă evoluția ar fi adevărată, cum se face că mamele au încă tot două mâini?” Serios acum, mamelor, astăzi ne oprim pentru a vă omagia si pentru a vă spune cât de mult vă apreciem, Uneori vă întrebați probabil dacă contează, măcar puțin, ceea ce faceți.

Munca voastră nu se termină niciodată, sunteți mereu epuizate si nu prea există o răsplată financiară. Trăim într-o perioadă în care slujirea este discreditată, iar fastul este exaltat. Uneori este dificil să-ți estimezi investiția. Dar ascultă un lucru; Dumnezeu spune că ești foarte stimată de El si că pruncii sunt unul din cele mai prețioase daruri pe care ni le oferă (vezi Psalmul 127:3).

Eugene Peterson parafrazează cuvintele lui Solomon în cartea sa Mesajul, descriind mama ca pe cineva care „simte valoarea muncii sale, care este zeloasă în treburile casnice, care întâmpină ziua de mâine cu un zâmbet, care are ceva ce merită spus si o spune cu blândețe. Copiii ei o respectă și o binecuvântează; soțul ei li se alătură cu cuvinte de laudă” (Proverbe 31:18-19).

Apoi Peterson își încheie capitolul cu aceste cuvinte: „Multe femei au făcut lucruri minunate, dar tu le-ai depășit pe toate!” Așadar, mamelor, chiar dacă rolul vostru nu este definit printr-un cec sau printr-o promovare, sunteți de o importantă vitală pentru familia voastră si pentru sănătatea fizică, emoțională și spirituală a copiilor voștri, Nimeni nu vă poate lua locul! Samuel a fost unul dintre cei mai mari prooroci ai lui Israel, dar care a fost forța motivatoare din via a sa?

Mama lui, Ana! Când s-a născut Samuel, ea a spus: „vreau să-l dau Domnului: toată ,;“a lui să fie dat Domnului” (1 Samuel 1:28).

Mamelor, voi contați mai mult decât vă dați voi seama. Dumnezeu îi modelează pe liderii de mâine folosindu-se de mâinile voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.