28 Octombrie – TE SIMțI NESIGUR? (1)

0
39

“Nu te teme de ei; căci Eu sunt cu tine” (Ieremia 1:8)

Ieremia scrie: “Cuvântul Domnului mi-a vorbit astfel: “Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai înainte ca să fii ieșit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte, și te făcusem prooroc al neamurilor.” Eu am răspuns: “Ah! Doamne Dumnezeule, vezi că eu nu știu să vorbesc, căci sunt un copil.”

Dar Domnul mi-a zis: “Nu zice: “sunt un copil” căci te vei duce la toți aceia la care te voi trimite, și vei spune tot ce-ți voi porunci. Nu te teme de ei; căci Eu sunt cu tine ca să te scap, zice Domnul. Apoi Domnul Și-a întins mâna, și mi-a atins gura. Și Domnul mi-a zis: “Iată, pun cuvintele Mele în gura ta. Iată, astăzi te pun peste neamuri și peste împărății, ca să smulgi și să tai, să dărâmi, și să nimicești, să zidești și să sădești”¦ Eu veghez asupra Cuvântului Meu, ca să-l împlinesc.” (v. 4-12).

ți se pare că slujba pe care ai fost chemat s-o faci este prea mare pentru tine? De unul singur, este, dar nu și când îl incluzi pe Dumnezeu! Nu lucrezi singur; Dumnezeu este cu tine. Fie că trebuie să dărâmi sau să zidești, Cel ce te-a chemat te va echipa, îți va da putere și îți va face parte de izbândă. El nu a făcut o greșeală când te-a ales.

Poate spui: “Ce bine ar fi să am educația, talentul și experiența lui cutare”. Dacă Dumnezeu ar dori acele persoane, le-ar fi ales, dar El te-a ales pe tine. Fii tu însuți, încrede-te în Domnul și totul va fi bine pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.