28 Octombrie – PUNE-TI CREDINțA LA LUCRU (4)

0
54

– “Credința ta te a mântuit” (Luca 17:19)-

Să ne uităm din nou la cei zece leproși pe care i-a vindecat Domnul Isus. În faza finală a bolii lor, carnea începea efectiv să le cadă de pe trupuri. Dar să remarcăm că Domnul Isus nu și-a pus mâinile peste ei și nu s-a rugat pentru ei. Nici măcar nu a făcut referire la lepra lor. Ci El le-a poruncit să meargă și să se arate preoților. Interesant, nu credeți ?. Unora dintre noi li s-ar părea ridicol. Dar înainte ca Dumnezeu să facă o minune, câteodată El ne cere să facem ceva ce ni se pare ciudat la prima vedere.

Într-adevăr, când îți cere să faci un lucru, poate părea că nu are nici o legătură cu lucrul pentru care te rogi. Când se întâmplă asta, ai de făcut o alegere: te îndoiești de El sau îi asculți. Decât să discuți despre problemă la nesfârșit, fă ce ți-a spus! Uneori, Dumnezeu îți va da “un cuvânt” ce pare că nu se potrivește, dar nu e așa, chiar și când nu pare așa. Credința la care răspunde Dumnezeu nu cere explicații. “Pe când se duceau, au fost curățiți” (v.14).

Să remarcăm cuvintele “pe când se duceau”. Biblia spune: “Domnul întărește pașii omului, când îi place calea lui” (Psalmul 37:23). Când Dumnezeu îți spune ceva, mergi pe calea Lui. Încearcă să-ți imaginezi următoarea situație: în timp ce mergeau, degetele au început să le crească la loc. În timp ce se mișcă în ascultarea de cuvântul Lui, un ciot se preface din nou în deget. Nu te opri acum. Continuă să mergi. “Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi” (Filipeni 1:6). Ridică-te în credință și declară: “Voi învinge cu El, prin El și Pentru El”¦!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.